Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Aξίζει ο κόπος να αγωνιστεί κάποιος για τέτοιους κολοέλληνες;

Ούτε καν ιδρώνει το ..αυτί τους για την κατάντια που έχουν περιέλθει εξ ΄αιτίας της ανίερης συμμαχίας που έχει κάνει με το ΠΑΣΟΚ , δεν ιδρώνει το αυτί τους που έχει αποδεχτεί να υπάρχει ένας δοτός και εντεταλμένος των τοκογλύφων πρωθυπουργός. 

Δεν ιδρώνει το αυτί τους που έχουν λυσσάξει στην πείνα από τα μέτρα που έχει αποδεχτεί , και θέλουν να τον αποθεώσουν αντί να τον κηρύξουν περσονα νον γκρατα. Η ιστορία συνεχίζεται. Μπαίνω μέσα και ψηφίζω, και βγαίνω βρίζοντας αυτόν… που ψήφησα.

'"Όλη η Μεσσηνία είναι στο πλευρό του προέδρου της ΝΔ. Η Καλαμάτα θα βουλιάξει για τον αυριανό πρωθυπουργό"

Με αυτές τις εκφράσεις μιλάνε στα γαλάζια στέκια της Καλαμάτας, οι Μεσσήνιοι που περιμένουν πως και πως να κατέβει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ο Αντώνης Σαμαράς και για αυτό του επιφυλάσσουν πανηγυρική υποδοχή!
Μάλιστα όπως λένε πάνω από 35.000 θα αποθεώσουν τον πρόεδρο της ΝΔ, τον οποίο ήδη στη Μεσσηνία αποκαλούν αυριανό πρωθυπουργό.
Επιπλέον, θέλουν να δώσουν τέτοιο πανηγυρικό τόνο στα εγκαίνια της γέφυρας του περιμετρικού της Καλαμάτας, ώστε ουσιαστικά όπως λένε, από εκεί να δοθεί τo έναυσμα για την μεγάλη νίκη της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές...

«Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Όλη η Μεσσηνία θα είναι στο πόδι το Σάββατο», έλεγε κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ στην Μεσσηνία, αναφορικά με τα σενάρια προβοκάτσιας κατά την μεθαυριανή επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Μεσσηνία.  

Eκτός των σχεδίων του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών δυνάμεων, κινητοποιήσεις ετοιμάζουν και οι οικοδόμοι της Μεσσηνίας, που σχεδιάζουν να κλείσουν για λίγο τον δρόμο προς Καλαμάτα και να παραδώσουν ένα ψήφισμα στον πρόεδρο της ΝΔ. 

Σ' αυτό, θα εκφράζουν την διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι η κοινοπραξία που ανέλαβε την κατασκευή της γέφυρας του περιμετρικού της Καλαμάτας που θα εγκαινιάσουν Σαμαράς και Βορίδης, χρησιμοποίησε ως επί το πλείστον Αλβανούς οικοδόμους.

 Ωστόσο, η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας είναι πολύ πιθανό να αναχαιτίσει τα σχέδια των οικονόμων, αφού βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τους αντιπροσώπους της. 


 ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου