Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Χαμός στην Βουλή: «Θα σε πλακώσω» - «Δεν πας στο διάολο ρε μαλ...»!

Καυγάς εκτός ορίων, με φράσεις πεζοδρομίου, ξέσπασε μεταξύ της Βάσως Παπανδρέου και του Μανώλη Κεφαλογιάννη...

μόλις τελείωσε η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής. Αιτία τα όσα είπε για ευθύνες της Ν.Δ. ο υπουργός που προκάλεσαν την ηχηρή αντίδραση του κ.Κεφαλογιάννη και ο καυγάς άναψε.

Ο επίμαχος διάλογος:

Mανώλης Κεφαλογιάννης: Θα γίνετε ποτέ προεδρος στη επιτροπή;

Βάσω Παπανδρέου: Με τραμπούκους σαν εσένα δεν μπορώ να γίνω. Κανείς δεν σας ακούσει και δεν σας παίρνει στα σοβαρά.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Έχετε απωλέσει τη σοβαρότητά σας και αν δεν μπορείτε να φύγετε από το έδρανο του προέδρου και να προεδρεύσει άλλος. Να είστε σοβαρή και όχι η Βάσω Παπανδρέου.

Βάσω Παπανδρέου: Ο κ. Κεφαλογιάννης αυτοχαρακτηρίζεται τραμπούκος.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Να σταματήσετε να φέρεστε ανοήτως, είστε η χειρότερη πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων.

Βάσω Παπανδρέου: Δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί του κ.Κεφαλογιάννη.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ούτε εμένα με ενδιαφέρει η ύπαρξή σας, δεν σας υπολογίζω καθόλου και δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχετε.

Μάλιστα λίγο αργότερα, ο κ. Κεφαλογιάννης επετέθη εκ νέου στην κ. Παπανδρέου και της είπε: «Δεν είναι δυνατόν να λέει η πρόεδρος σε μένα «δεν πας στο διάολο ρε μ...». Φράση που αν και δεν ακούστηκε, τουλάχιστον από μικροφώνου, να έχει πει η κ. Παπανδρέου η ίδια επιβεβαιώνει ότι την είπε ως απάντηση στη φράση του κ. Κεφαλογιάννη: «Φύγε, μην σε πλακώσω».

Η συνεδριαση διεκόπη για 10 λεπτα και όταν άρχισε ξανά η κ. Παπανδρεου τόνισε ότι δεν θα ξαναανεχτεί απειλές και τσαμπουκάδες από τον κ. Κεφαλογιάννη.

  Λίγη ώρα μετά το περιστατικό πάντως, ο βουλευτής της ΝΔ συνομιλώντας με δημοσιογράφους υποστήριξε ότι ο ίδιος ποτέ δεν είπε στην κυρία Παπανδρέου ότι «θα την πλάκωνε», καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε : «Μία γυναίκα δεν την χτυπάνε ούτε με τριαντάφυλλο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου