Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Άρχισε ο Τζέφρυ το σχέδιο… Τουρκελλάδα

Το θέμα της κατάργησης βίζας για τους Τούρκους πολίτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μονοήμερες επισκέψεις στην περιοχή του Έβρου, μελετά ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δόλλης ύστερα από σχετική εισήγηση του πρωθυπουργού. 
 
Την πρόταση έφερε η βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ κ Ελένη Τσιαούση κατά την συνάντηση που είχαν οι βουλευτές με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Η πρόταση σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι έτοιμη την ερχόμενη βδομάδα .
Σε μια περίοδο που η ψυχολογία όλων των πολιτών αυτού του τόπου έχει πέσει κυριολεκτικά κάτω, η κυβέρνηση με εντολή του ..εντεταλμένου Παπατζεφρυ ψάχνει να δρομολογήσει την κατάργηση της βίζας στους Τούρκους για μονοήμερες επισκέψεις στον Έβρο, ικανοποιώντας την τουρκόφιλη βουλευτή Έβρου Ελένη Τσιαούση. 

Πρόκειται για μία παλιά επιδίωξη του κ. Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών επιχείρησε να τη θεσπίσει ,δίχως όμως αποτέλεσμα.
Του το ξαναθύμισε όμως η τουρκόφιλη, πράγμα που τον ενθουσίασε και σπεύδει να το πραγματοποιήσει με συνοπτικές διαδικασίες, για να τονωθεί όπως λένε η… οικονομία της περιοχής. Την ίδια τόνωση που σκοπεύει να δώσει και στα νησιά του Αιγαίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου