Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Κρήτη: Δολοφονία στα Μάλια - Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου νεαρό μετά από διασκέδαση - Άγριο ξύλο που κατέληξε σε τραγωδία!

Συγκλονίζει η στυγερή δολοφονία του 20χρονου Βρετανού τουρίστα τα ξημερώματα έξω από μπαρ

- Το θύμα διασκέδαζε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες - Δέχθηκε την επίθεση όταν επέστρεφε στο ξενοδοχείο
- Τον σκότωσαν, τον εγκατέλειψαν στο σημείο αιμόφυρτο και έτρεξαν να εξαφανιστούν απ'το σημείο
- Οι συγγενείς του άτυχου Βρετανού, ενημερώθηκαν από τους γιατρούς που ήταν αδύνατον να τον σώσουν
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νεκρός ύστερα από άγρια συμπλοκή έπεσε ένας Βρετανός τουρίστας στην περιοχή των Μαλίων στη Κρήτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ ατόμων ύστερα από διασκέδαση με τραγική κατάληξη τον έναν νεκρό.

Συγκλονίζει την Κρήτη το στυγερό έγκλημα
Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι δράστες και το θύμα διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής. Τα ξημερώματα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ομάδες νεαρών πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα από τη συμπλοκή να πέσει νεκρός ο 20χρονος τουρίστας που μαχαιρώθηκε.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Στην περιοχή σήμανε συναγερμός. Πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο, αλλά ήταν αργά. Ο τουρίστας είχε υποκύψει στα τραύματά του και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Αμέσως ενημερώθηκαν οι συγγενείς του για την τραγική είδηση.

Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά τη συμπλοκή, όταν κατάλαβαν ότι σκότωσαν τον νεαρό τράπηκαν σε φυγή και οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους συνεχίζονται.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που έφτασαν στο σημείο, αναζητούν έναν Βρετανό τον οποίο υπέδειξαν αυτόπτες μάρτυρες της συμπλοκής ως τον δράστη του φονικού.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου