Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Έλληνες των ΗΠΑ: Διώξτε από παντού τον Αβραμόπουλο.

Μήνυμα Βιτάλη, στους Ομογενείς μας.
Αδέλφια Έλληνες Ομογενείς στις ΗΠΑ.
Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Μας συνδέουν πολύχρονοι και κοινοί αγώνες, για την Κύπρο, για την Ομογένεια, για τα στραβά και τα ανάποδα που ταλαιπωρούν το εθνικό κέντρο αλλά και τις κοινότητες μας στις ΗΠΑ.
Ακούστε με λοιπόν.
Στις 20 με 29 Σεπτεμβρίου, ο «υπουργός εξωτερικών» της Ελλάδας, θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ με αφορμή την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ «για να σας ενημερώσει», συνοδευόμενος από μεγάλη κουστωδία παρατρεχάμενων. Όπως πάντα έκανε το θλιβερό και άθλιο κομματικό κράτος των Αθηνών, έτσι και σήμερα, θα ξοδέψουν εκατομμύρια ευρώ για τα κακόγουστα θεατρινιλίκια τους, την ώρα που ο ελληνικός Λαός πένεται.
Θυμηθείτε: Ο κύριος αυτός που σήμερα κατέχει τη σημαντικότατη αυτή θέση:
·         Είναι ο «κύριος τίποτε», όπως τον αποκάλεσε κάποτε, ένας άλλος «κύριος». Ο «κύριος μαζί τα φάγαμε» Πάγκαλος.
·         Είναι ο  κύριος που μόλις πρόσφατα, στην Κύπρο, συντάχθηκε με τους δολοφόνους των Χριστιανών της Συρίας.
·         Είναι ο κύριος που συστηματικά στέκεται απέναντι στους ιστορικούς και φυσικούς μας σύμμαχους Ρώσους, προκαλώντας τους διαρκώς και αναίτια, με προκλητικές  - και γελοίες – δηλώσεις, όπως:  "Οι ξένες δυνάμεις πρέπει να καταλάβουν ότι πέρασε ο καιρός που παρενέβαιναν στα εσωτερικά μιας χώρας"!
·         Είναι ο  κύριος που μόλις πρόσφατα, ως συνεπής χατζηαβάτης, μίλησε για «αναβάθμιση των σχέσεων της Ελλάδας με την Τουρκία», εννοώντας φυσικά την περαιτέρω ένταξη της υποτέλειας της χώρας μας, στον τουρκικό επεκτατισμό.
·         Είναι ο  κύριος που μαζί με έναν άλλο «κύριο», τον Ευάγγελο Βενιζέλο, άνοιξαν την πόρτα των Ενόπλων Δυνάμεων σε κάθε αλλοδαπό, μετατρέποντάς τες, σε ένα επαγγελματικό-μισθοφορικό συνονθύλευμα.
·         Είναι ο κύριος τον οποίον κατηγορούν οι Αγιορείτες Γέροντες, πως συμμετέχει στην περίφημη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, μαζί με τους υπόλοιπους κυρίους του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου και του στρατιοβιομηχανικού συμπλέγματος, εχθρούς της ελευθερίας και ανεξαρτησίας της Ελλάδας αλλά και όλων των Λαών του κόσμου.
·         Είναι ο κύριος που εκφράσθηκε υπέρ του κυπροκτόνου σχεδίου Ανάν.
·         Είναι ο κύριος ο οποίος εκφράζεται υπέρ του ονόματος της Μακεδονίας, ως δώρο στο γελοίο και φασιστικό καθεστώς Γκρουέφσκυ.
Αδέλφια Ομογενείς: Χρόνια τώρα, με τη δουλική συμπεριφορά κάποιων «επαγγελματιών ομογενών» και σε συνεργασία με τις ανύπαρκτες αντιπροσωπείες της χώρας, (που «ενώ όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη», ενώ είναι μονίμως απόντες στις εθνικές διεκδικήσεις, με ελάχιστες εξαιρέσεις φυσικά), σας υποχρεώνουν να «φάτε στη μάπα», πολιτικούς της δεκάρας, σαν τον Αβραμόπουλο.
Ήλθε η ώρα λοιπόν να σηκώσετε κεφάλι, με απλές, πάρα πολύ απλές ενέργειες:
·         Γυρίστε τους την πλάτη. Μην τους κάνετε τη χάρη να παραβρεθείτε στις ηλίθιες δεξιώσεις τους. Μην τους δώσετε το άλλοθι δηλαδή, για να δικαιολογήσουν τα πανάκριβά τους ταξίδια, την ώρα που ο Λαός μας πεινάει.
·         Μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί. Όπως γνωρίζεται, εδώ στο εθνικό κέντρο, δεν τολμούν να εμφανιστούν ενώπιον του Λαού, ούτε καν σε εστιατόρια και ταβέρνες.
·         Όπου τους δείτε να ψωνίζουν – όπως κάνουν κατά κανόνα όταν έρχονται εκεί – βιντεοσκοπείστε τους με το κινητό σας και στείλτε μας το βίντεο.
·         Δείξτε τους με κάθε τρόπο την περιφρόνησή σας. Όπως πρέπει σε υπαλλήλους της ΤΡΟΙΚΑΣ, του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων.
·         Και πάνω από όλα μην ξεχνάτε: Ο κύριος αυτός, είναι συνυπεύθυνος για το μεγάλο χάλι στο οποίο βρίσκεται η Πατρίδα σας, η Πατρίδα μας.
Έτσι αγαπητοί μου αδελφοί Ομογενείς, τις στιγμές τουλάχιστον που θα βρεθείτε με τον εαυτό σας, θα έχετε τουλάχιστον την ικανοποίηση, ότι δεν σας πέρασαν για μ@@@@@ς.
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου