Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Απίστευτο: Ήθελαν να δώσουν επίδομα σε επιδειξιομανείς και παιδόφιλους


Δύο μήνες μετά τη δημοσίευση απόφασης στο ΦΕΚ, που θεωρεί τους παιδόφιλους ανάπηρους και τους δίνει, συνεπώς, το δικαίωμα να πάρουν επιδόματα, το υπουργείο τρέχει να μαζέψει το θέμα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το Νοέμβριο του  2011 δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεως απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη, να εντάξει στα άτομα με αναπηρία ανθρώπους με σεξουαλικές και άλλες διαστροφές, που οδηγούν σε εγκληματικές συμπεριφορές όπως: τους παιδόφιλους, τους επιδειξιομανείς, τους κλεπτομανείς και τους ηδονοβλεψίες. Συγκεκριμένα στο επίσημο ΦΕΚ προβλέπονται ως ποσοστά αναπηρίας:






 
 
 
 
 
Η «γκάφα» του υπουργού Εργασίας, έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα. Το 24h.gr επικοινώνησε με το γραφείο του υπουργού Εργασίας, στέλεχος του οποίου ενημέρωσε ότι το «θέμα είναι στον αέρα και ότι δεν θα ισχύσει ο συγκεκριμένος πίνακας, αλλά ειδική επιτροπή θα εξετάσει και θα διορθώσει όλες τις στρεβλώσεις».
Πάντως, ανεξάρτητα από όσα αναφέρει το υπουργείο, εκ των υστέρων, αφού η απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις αρχές Νοεμβρίου, όσοι είναι παιδόφιλοι μπορούν να τύχουν ευεργετικών διατάξεων καθώς θεωρούνται άτομα με αναπηρία. Μάλιστα αν καταφέρουν να αποδείξουν ότι είναι και σαδομαζοχιστές, τότε έχουν ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό αναπηρίας και μπορούν να πάρουν ακόμη και αναπηρικό επίδομα.

Σύμφωνα με την απόφαση του Γιώργου Κουτρουμάνη, στον κατάλογο των ατόμων με αναπηρία εντάσσονται οι παιδόφιλοι, καθώς θεωρείται ψυχικό νόσημα. Εκτός από τους παιδόφιλους με «ποσοστά αναπηρίας», επιβραβεύονται από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι έχουν παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια, ή είναι πυρομανείς, κλεπτομανείς, ή σαδομαζοχιστές και αλκοολικοί.

Τα ίδια στελέχη αναφέρουν στο 24h.gr δεν έδωσαν καμία απάντηση στο πώς και με ποια λογική εκδόθηκε τον Νοέμβριο μια τέτοια απόφαση "αφού ο πίνακας είναι ακόμη υπό διαμόρφωση".

Ανεξάρτητα πάντως από το εάν υπάρχει επιστημονική επιτροπή που θα διαμορφώσει νέο πίνακα, από τις 8 Νοεμβρίου οι παιδόφιλοι είναι επισήμως ανάπηροι και μπορούν σε συνδυασμό με άλλες παθήσεις να πάρουν ακόμη και επιδόματα από το ΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου