Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΤΑ ATIA – UFO

ΑΤΙΑ: ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ VIDEO ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕYΕΤΕ ΣΤΑ UFO. Είσαι ακόμα ένας σκεπτικιστής σχετικά με τον αλλοδαπό φαινόμενο των UFO; Εάν ναι, μήπως μπορούν να σας εξηγήσουν τα video από οργανισμούς διαστήματος της κυβέρνησης;
Θα παρατηρήσετε κάποιες ομοιότητες μεταξύ των UFO στα περισσότερα από τα βίντεο που ακολουθούν. 


Στρογγυλά, παλλόμενα, κινούνται με διαφορετικές ταχύτητες και το κύριο πράγμα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ότι δεν γίνονται από τους ανθρώπους, και υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες από αυτά.
Αυτό είναι το πρώτο βίντεο είναι από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό 21 Ιανουάριου του 2011.









Δεν υπάρχει καμία άρνηση. Αυτά  είναι σε επίσημα videos της κυβερνητικής υπηρεσίας του  διαστήματος.


Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους, είναι για να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας. Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν..
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις,
να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και
ανασκευάζεις, όχι νια να πιστεύεις,
και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια,
άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την
κατάσταση και να σκέφτεσαι
σαν λογικός άνθρωπος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου