Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Cyta: Έναρξη παροχής υπηρεσιών VDSL2 έως και 50Mbps

Πρώτη στην Ελλάδα η Cyta ξεκινά τη παροχή υπηρεσιών VDSL, οι οποίες προσφέρουν ταχύτητες έως και 50Mbps down.

Αναλυτικότερα, μέσω της τεχνολογίας VDSL2, οι επιλογές από την Cyta διευρύνονται σημαντικά, καθώς με το πρώτο πακέτο μπορείτε να έχετε ταχύτητες έως 35Mbps download με upload 3 Mbps και το δεύτερο πακέτο έως 50Mbps download με upload 10 Mbps.

Οι νέες υπηρεσίες VDSL2 απευθύνονται σε οικιακούς Πελάτες, Επαγγελματίες ή και Μικρές Επιχειρήσεις με ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες χρήσης του διαδικτύου, για ακόμη πιο γρήγορη λήψη και αποστολή των δεδομένων στο διαδίκτυο.

Οι τιμές για τους οικιακούς πελάτες ξεκινούν από 34€/μήνα για τα 35Mbps και από 42€/μήνα για τα 50Mbps.
Αντίστοιχα για τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις η τιμή του 2play 35Mbps διαμορφώνεται στα 40€/μήνα και του 2play 50Mbps στα 48€/μήνα.
Τα νέα προϊόντα της Cyta προς το παρόν είναι διαθέσιμα μόνο στην Αττική ενώ θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη και από το νέο έτος τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας στα οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Το μειονέκτημα; Είναι ότι ο πελάτης για να επιτύχει την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα δεν θα πρέπει να είναι σε μεγαλύτερη απόσταση από περίπου 1.000 μέτρα από το αστικό κέντρο της περιοχής τους.

Οι πελάτες της Cyta που βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση θα πρέπει να περιμένουν την παροχή από τον ΟΤΕ υπηρεσιών χονδρικής προς τους υπόλοιπους παρόχους. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η έγκριση από την ΕΕΤΤ των τιμών χονδρικής για υπηρεσίες VDSL έχει προκαλέσει αντιδράσεις από αρκετούς εναλλακτικούς παρόχους.


 http://www.blogtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου