Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Χατζηνικολάου σε βουλευτές: Δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες;

ΒΙΝΤΕΟ: Χατζηνικολάου σε βουλευτές: Δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες;Άστραψε και βρόντηξε μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real Fm ο Νίκος Χατζηνικολάου για τους 117 πρώην βουλευτές – οι 113 προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ- που ζητούν αναδρομικά εκατομμύρια ευρώ!
Ο δημοσιογράφος και εκδότης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και ανέφερε:

«Δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες; Δεν ντρέπεστε καραγκιοζάκια; Κωμικοί τύποι. Δεν αισχύνεστε; Την ίδια περίοδο που συζητιέται ότι... θα κοπεί και ο 13ος και ο 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα, την ίδια περίοδο που συζητάμε για υποσιτισμό μαθητών και οι καθηγητές κινητοποιούνται για να βρουν τρόπο να τρώνε τα παιδιά, που συζητιέται στο Υπουργείο Παιδείας αν θα υπάρξουν κουπόνια των δύο και των τριών ευρώ -θαρρείς και είμαστε σε κατοχική περίοδο- για να παίρνουν κάτι τα παιδιά δωρεάν από τα κυλικεία των σχολείων για να φάνε.

Δεν ντρέπεστε ρε καγκιόζηδες; Δεν ντρέπεστε ρε θεομπαίχτες να ζητάτε από 240.000 ευρώ ο καθένας εν μέσω κρίσης, αντί να προσφέρεστε οικειοθελώς να μειώσετε αυτά που παίρνετε για να συμβάλλετε στην έξοδο της χώρας από την κρίση; Εσείς που την οδηγήσατε εκεί που βρίσκεται σήμερα».

Ακούστε το απόσπασμα:


ΠΗΓΗ: medagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου