Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !! Η Ελλάδα έκανε πίσω. Επιτρέπει την είσοδο σε ‘Μακεδόνες’»

Οι Ελληνικές Αρχές, έκαναν πίσω. Στην Ελλάδα μπορείτε να εισέλθετε με διαβατήρια που αναφέρουν ως τόπο γέννησης τη «Μακεδονία».
Η τηλεόραση Sitel πληροφορήθηκε από διπλωματικές πηγές, ότι είναι πιθανόν κάτω από την πίεση της διεθνούς κοινότητας, η Ελλάδα αποφάσισε την Τετάρτη να αποσύρει τους αυστηρούς κανόνες που εφάρμοσε πρόσφατα στους Σκοπιανούς.

Όλα τα πρόσωπα, ανεξάρτητα από το διαβατήριο τους και αν ως τόπος γέννησης αναγράφεται η ‘Μακεδονία’,  θα είναι σε θέση να εισέλθουν χωρίς προσκόμματα στην Ελλάδα.
Αλλά, αντί των διαβατηρίων, οι Έλληνες αξιωματούχοι των συνόρων θα  τους παραχωρούν μια προεκτυπωμένη ειδική σελίδα  με τα στοιχεία τους.

Ωστόσο, επίσημη διαβεβαίωση  για την απόφαση αυτή δεν εκδόθηκε  στην Ελλάδα. Οι ελληνικές αρχές δεν έχουν ακόμη κοινοποιήσει στα σύνορά μας ότι υπάρχει μια αλλαγή στον τρόπο εισόδου στην επικράτεια τους.

Την περασμένη εβδομάδα, ένας πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών, λόγο της εθνικής ‘μακεδονικής’ καταγωγής του δεν του επετράπη να εισέλθει στην Ελλάδα. Για το περιστατικό αυτό αντέδρασαν  έντονα τα ‘μακεδονικά’ ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου