Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ο Τσαρος της οικονομιας ειναι ενας αστειος ανθρωπος

Απορω που οσους θελουμε να τους δουμε σαν μεγαλους...τους δινουμε και μεγαλα ονοματα,παραδειγματος χαριν ο υποικ Βενιζελος η Τουρκογλου,ποιος ξερει τι συμπλεγματα κουβαλαει και αυτος στην πλατη του και βρηκε την ευκαιεια να τα φορτωσει στην δικη μας πλατη.

Τον ειπαμε Τσαρο
Χρονια στην πολιτικη,φυσικα οπως και ο ιδιος λεει επανειλλημενα δεν ηταν ανεργος πριν,οκ και εγω αν ο πατερας μου ηταν μαραγκος και μου αρεσε η δουλεια του....μαραγκος θα ημουν,απο εκει ως το να λογιζεται οτι ειναι και συνταγματολογος παει πολυ,εκτος αν συνταγματολογος ειναι οποιος καταπαταει ασυστολα και συνεχομενα το συνταγμα.

Διοτι ολοι αυτοι νομιζουν οτι ξεχναμε,κι ομως εμεις θυμομαστε οτι αυτος εχει συμπραξει στο νομοσχεδιο για την βουλευτικη ασυλια,ναι αυτο που αφηνε τον καθε βουλευτη η πολιτικο γενικα να κατακλεβει και να μην τιμωρειται ποτε,αυτο ποσο νομιμο και ηθικο ειναι ας το κρινουν αλλοι.

Και φυσικα ηθελε να γινει αρχηγος του κλεφτοκομματος,ολοι αυτοι με τα συμπλεγματα θεωρουν οτι ειναι η σωτηρια της χωρας,και οτι πρεπει να ειναι πρωτοι,και προσπαθουν πολυ για αυτο,ετσι και εκεινος εκανε οτι μπορουσε,και ιστολογιο ανοιξε και ταχα συζητησεις δημοκρατικες εκανε μεσω αυτου του ιστολογιου,αλλα εχασε την αρχηγια και απογοητευτηκε.

Ναι ειχαν διαλεξει τον ανικανο αντι αυτου,και δεν υπαρχει χειροτερο στον κοσμο για ενα συμπλεγματικο παιδι...ενηλικα πλεον απο το να χανει την εξουσια απο καποιον πιο ανικανο απο αυτον.

Και εμεινε πιστος στο κομμα ο Μπενυ,προβληματα δεν δημιουργησε,το ηξερε οτι το ανικανο παιδι που εγινε αρχηγος θα την καταστρεφε την χωρα,δεν εναντιωθηκε σε οτι αποφασισε ο αρχηγος,δεν τον ενδιεφερε η χωρα,η αρχηγια τον ενοιαζε,περιμενε εκει σε ενα απομονωμενο υπουργειο μεχρι που τον καλεσε η πατριδα.....αλλα ειπαμε ποια πατριδα...η εξουσια,η δυναμη,επιτελους ολα τα συμπλεγματα του θα μπορουσαν να διοχετευθουν και να ανακουφιστει απο το να τα κουβαλαει επανω του τοσα χρονια.

Αλλα επισης ξεχναει οτι πριν απο την ημερα εκεινη ειχε κανει μια προταση,να ψηφιστει το μεσοπροθεσμο απο 180 βουλευτες....μετα την παραδοση της εξουσιας στα χερια του φυσικα επρεπε να την ανασκευασει ωστε να μην φανει ασυνεπης σε οσα λεει,ευκολο για την λογοδοιαρροια του ηταν αυτο,εχει μια ευκολια με το λεγειν ο Μπενυ,η δυσκολια ειναι στο πραττειν,και τι δεν εκανε,νομοσχεδια επι νομοσχεδιων,υπογραφες ανταλλαγματων με τους εταιρους στην ευρωπαικη ενωση,πατατες χοντρες που τις καλυπτε με την λογοδοιαρροια του.

Τον ειχε καλεσει η πατριδα,και ηταν καθηκον του να την υπηρετησει,καθηκον δεν βαζει η πατριδα σε κανεναν να βυθισει την χωρα στην πεινα αλλα αυτος ειπαμε ειχε μπερδεψει τις λεξεις και τις εννοιες τους.
Φοροι,και αλλοι φοροι,φοροι που την μια νυχτα ηταν εκτακτοι και την επομενη μονιμοι,ολα για την παραμονη στον θρονο,υποταγη πληρης στους ξενους,κωλο να στησουμε και ας επιζησουμε.

Χθες βραδυ ομως οσοι δεν ειχαν καταλαβει οτι το συμπλεγματικο αυτο παιδι ειναι ενας μικρος δικτατωρας το καταλαβαν,σε πηραμε ειδηση Μπενυ,να απειλεις εργαζομενο σε κρατικο μεσο με ευγενεια φυσικα αλλα να το κανεις,επισης να βγαζεις νομους που τους εχεις υπογραψει εσυ αλλα δεν τους θυμασαι,σε πηραμε χαμπαρι...μικρε πατριδοκαπηλε πολιτικε.


harrytsopanos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου