Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

Κραουνάκης: "Τις μίζες τις τσέπωναν Πασόκοι"

Απάντηση στις κατηγορίες για τις επιδοτήσεις προς τη "Σπείρα-Σπείρα", έδωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης.
 
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Σταμάτης Κραουνάκης, επιτιθέμενος με σκληρές εκφράσεις στην κυβέρνηση και χρησιμοποιώντας τη φράση "κάτω τα χέρια από τη Σπείρα, Μουλάρια".
Αιτία, η δημοσιοποίηση καταλόγου Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και συλλόγων που επιδοτήθηκαν τη διετία 2007-2009 (επί κυβέρνησης Καραμανλή), μεταξύ των οποίων και η "Σπείρα-Σπείρα".
Ο κατάλογος δημοσιεύθηκε στα πλαίσια της κόντρας της κυβέρνησης με τη ΝΔ, για το πρόγραμμα προσλήψεων ανέργων μέσω ΜΚΟ.
Βάσει της λίστας που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης, η "Σπείρα-Σπέιρα" φέρεται να έλαβε από το 2007 έως το 2009 επιδοτήσεις ύψους, 250.000 ευρώ, χωρίς βέβαια να είναι η μόνη καλλιτεχνική ομάδα που βοηθήθηκε από το κράτος εκείνη την περίοδο.
Ο γνωστός συνθέτης υποστηρίζει ότι η καλλιτεχνική του ομάδα πήρε πολύ λιγότερα απ' όσα θα έπρεπε, τονίζει ότι η ομάδα έδωσε δουλειά σε πολλούς άνεργους καλλιτέχνες και επιτίθεται ευθέως σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Facebook, η λήψη της επιδότησης, προϋπέθετε λάδωμα ΠΑΣΟΚων υπαλλήλων.
Στο σύντομο μήνυμά του απαντά και στις κατηγορίες ότι έλαβε τα χρήματα, εξαιτίας της φιλίας του με τη Νατάσσα Καραμανλή, γράφοντας "έχω φίλο όποιον πολιτικό γουστάρω".
Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του Σταμάτη Κραουνάκη:
"Όποιος τα βάζει με τη Σπείρα να ξέρει ότι ρημάζει εκκλησία. Δεν μασάμε. Πήραμε πολύ λιγότερα από όσα θα 'πρεπε για την προσφορά μας.
Τροφοδοτήσαμε τέσσερα χρόνια, μεροκάματα, ΙΚΑ, εφορίες. Τα χρήματα ήταν από ευρωπαϊκά προγράμματα και η Σπείρα είναι ΜΚΟ από γεννέσεως ακριβώς για να μπορεί να συμμετέχει στις επιδοτήσεις.
Πάντως για να ξέρουμε τι λέμε, οι άνθρωποι επί ΝΔ, που τσεπώνανε ποσοστό από τις επιδοτήσεις, ήτανε πασόκοι,
Αυτό το πασοκ, που κάνει το αλώβητο,το γνωρίζει καλά.
Έχω φίλο όποιον πολιτικό γουστάρω και δεν δίνω και κανένα λογαριασμό γι' αυτό
Επίσης δεν είμαι σπείρα ως εταιρεία. Είμαι αιμοδότης-χρηματοδότης της εδώ και μια δωδεκαετία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου