Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Φρίκη: Βίασε την κόρη του 497 φορές και έκανε μαζί της τρία παιδιά

Το αποκάλυψε στα 46 της


Η εισαγγελία της Νυρεμβέργης, στη νότια Γερμανία, απήγγειλε κατηγορίες σε έναν συνταξιούχο για το βιασμό της κόρης του για 497 φορές σε διάστημα 34 ετών κατά την οποία ο 69χρονος έκανε μαζί της τρία παιδιά και ήλεγχε κάθε της κίνηση. Ο άνδρας αυτός από την περιοχή της Νυρεμβέργης στη Βαυαρία είναι ύποπτος ότι εξανάγκασε για πρώτη φορά την κόρη του να κάνει σεξ μαζί του όταν αυτή ήταν μόνον 12 ή 13 ετών και ότι στη συνέχεια τη βίαζε αρκετές φορές την εβδομάδα, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εισαγγελίας.

Ο 69χρονος ανάγκαζε την κόρη του να έχει σεξουαλική σχέση μαζί του, ξυλοκοπώντας την.
Από τα τρία παιδιά που γεννήθηκαν από τις επαφές αυτές, τα δύο πέθαναν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας.
"Δεν μπορούσε να ξεφύγει από τον αυταρχικό της πατέρα καθώς τελούσε πάντα υπό τον έλεγχό του, αυτός τη συνόδευε όταν πήγαινε κάπου με το αυτοκίνητο και στις εξόδους της για να κάνει ψώνια και δεν της επέτρεπε να έχει σχέσεις με άλλους ανθρώπους", σημειώνει στην ανακοίνωσή της η εισαγγελία της Νυρεμβέργης.

Το έγκλημα αυτό αποκαλύφθηκε όταν η 46χρονη σήμερα γυναίκα, η οποία έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης με αναστολή για λόγους που δεν διευκρινίζονται στην ανακοίνωση, απέκτησε μια σχέση εμπιστοσύνης με την αστυνομικό που έχει αναλάβει την επιτήρησή της και της αποκάλυψε την ιστορία της.
Η 46χρονη κατέθεσε στη συνέχεια μήνυση κατά του πατέρα της. Ο άνδρας αυτός τελεί υπό κράτηση από το Μάρτιο και, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, παραδέχεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με την κόρη του, αλλά υποστηρίζει ότι είχε τη συναίνεσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου