Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Το κορίτσι (της σιωπής) που μιλάει με τα ζώα!

Αν και είναι ήδη τεσσάρων χρόνων η Ρόουζ Γουίλκοξ ακόμη δεν έχει καταφέρει να πει τις λέξεις «μαμά» και «μπαμπά». Επίσης, από τη μέρα που γεννήθηκε η μικρή Βρετανίδα από το Χέρντφορσαϊρ δεν μπορεί να εκφράσει στους γονείς της τις ανάγκες της όπως την πείνα, τη δίψα, την κούραση ή την αδιαθεσία. Μια εξαιρετικά σπάνια γενετική ανωμαλία είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς που την παρακολουθούν, ο λόγος που παραμένει βυθισμένη στη σιωπή της χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους. Ξαφνικά όμως και προς έκπληξη των γονιών της, μια μέρα η Ρόουζ αποκάλυψε την ικανότητά της να επικοινωνεί με τα ζώα!

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της σε μια φάρμα, στο πλαίσιο της θεραπείας που ακολουθεί προκειμένου να μιλήσει, o 41χρονος πατέρας της Ντέιβ και η 37χρονη μητέρα της Εσμέ είδαν την κόρη τους να «συνομιλεί» με τις αγελάδες, ενώ στη συνέχεια παρατήρησαν πως είχε ικανότητα να «συνεννοείται» και με τα υπόλοιπα ζώα. «Ηταν υπέροχο να ακούω την κόρη μου να χρησιμοποιεί την φωνή της» δήλωσε η μητέρα της συμπληρώνοντας ότι «ήταν σαν να κουβεντιάζουν κάποιοι παλιοί φίλοι, όταν τη βλέπαμε να συζητά με τα άλογα και τις αγελάδες της φάρμας».







Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Daily Mail», οι Γουίλκοξ σχεδιάζουν στο άμεσο μέλλον να πάνε την κόρη τους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Εκεί, στο πλαίσιο της θεραπείας της, οι ειδικοί ανάμεσα σε άλλα θα τη βάλουν να κολυμπήσει με δελφίνια με σκοπό να βελτιώσουν την ικανότητά της να επικοινωνεί με τον κόσμο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου