Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΟ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ...ΠΟΣΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΟ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ...ΠΟΣΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;Το υπερσύγχρονο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, το εξισώνουν σήμερα με αυτό του Μαμάτσειο...πόσο ψύχραιμος  μπορεί να μένει κανείς; “Είμαστε ένα επαρχιακό νοσοκομείο του 1950. Δεν έχουμε καν τις απαραίτητες υποδομές. Έγιναν δύο νέες πτέρυγες, όπου στεγάζονται η ψυχιατρική κλινική, τα εξωτερικά ιατρεία και η γυναικολογική κλινική, αλλά ο κύριος κορμός του νοσοκομείου παραμένει παλιός. ...Να φανταστείτε ότι υπάρχουν θάλαμοι με επτά κρεβάτια και μία τουαλέτα. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ" λέει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Δημήτρης Λαμπρόπουλος. Ταυτόχρονα επισημαίνει ότι υπάρχουν τριτοκοσμικές συνθήκες στο νοσοκομείο της Κοζάνης, ενώ καυτηριάζει τη στάση των φορέων της πόλης, λέγοντας ότι “δεν αντέδρασαν όσο έπρεπε στην υποβάθμιση του νοσοκομείου. Οι δύο πτέρυγες που έγιναν κόστισαν πιο πολλά χρήματα απʼ ό,τι  αν κάναμε ένα σωστό νοσοκομείο. Έγιναν λάθη. Δεν πάει άλλο!


Υ.Γ.
Μετά από αυτή τη δήλωση τι μπορεί κανείς να προσθέσει; Η σιωπή δείχνει αδύναμη και προδικάζει την οργή των αδικημένων... Ο χρόνος είναι μεν γιατρός αλλά και πιστώνει ανεξίτηλα τα λάθη όσων τα διέπραξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου