Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Του έκοψε το πέος και το πέταξε στον σκουπιδοφάγο! (Βίντεο)

48χρονη στην Νότια Καλιφόρνια κρατείται από τις αρχές, γιατί νάρκωσε τον πρώην σύζυγό της, τον έδεσε σε ένα κρεβάτι, του έκοψε το πέος και το πέταξε μέσα στο σκουπιδοφάγο.


Ο Jeff Nightengale, αρχηγός της Αστυνομίας του Γκάρντεν Γκρόουβ, είπε ότι η Catherine Kieu Becker είχε καλέσει σε γεύμα τον πρώην σύζυγό της. Η 48χρονη Catherine βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου και μέσα στο φαγητό είχε ρίξει την κατάλληλη ποσότητα υπνωτικού για να κάνει αυτό που είχε βάλει στο μυαλό της,
 
Ο 51χρονος άνδρας αισθάνθηκε άρρωστος, πήγε να ξαπλώσει και έχασε τις αισθήσεις του. Η 48χρονη στη συνέχεια του έδεσε τα χέρια και τα πόδια στο κρεβάτι με ένα σχοινί. Τον έγδυσε και του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι 25 εκατοστών.
 
"Συνειδητά του έκοψε το πέος" δήλωσε η Αστυνομία. "Μετά το έριξε στο σκουπιδοφάγο και το εξαφάνισε"
 
Η Becker, μετά την αποτρόπαια πράξη της, κάλεσε την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης και όταν έφθασε ασθενοφόρο, υπέδειξε στους τραυματιοφορείς ότι το θύμα βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο. Τον βρήκαν δεμένο, να αιμορραγεί ακατάσχετα.

H Catherine Kieu Becker έκοψε το πέος του άνδρα της. ΦΩΤΟ REUTERSH Catherine Kieu Becker έκοψε το πέος του άνδρα της. ΦΩΤΟ REUTERS
 
Το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο University of California στο Irvine Medical Center και είναι σε σοβαρή κατάσταση, ευτυχώς όμως, ξεπέρασε τον κίνδυνο για τη ζωή του.
 
Η ποινή για την Becker ορίστηκε σε 1 εκατ. δολάρια και φυλάκιση στο Orange County Jail για παράνομη φυλάκιση, επίθεση με θανάσιμο όπλο, χορήγηση φαρμάκου με πρόθεση να διαπράξει κακούργημα, δηλητηρίαση και συζυγική κακοποίηση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου