Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΪΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Τους αθλητές της Εορδαϊκής Δύναμης υποδέχθηκε την Παρασκευή στο Δημαρχείο η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, προκειμένου να τους συγχαρεί και να τους επιβραβεύσει για τις διακρίσεις τους σε παγκόσμιο και πανελλαδικό επίπεδο.
«Πρόκειται για μια στιγμή διάκρισης μετά από προσπάθεια και αγώνα. Μας κάνετε περήφανους, γιατί θυσιάσατε χρόνο και δίνετε τον εαυτό σας για να αγωνιστείτε για έναν υψηλό στόχο» είπε απευθυνόμενη στους αθλητές και στον προπονητή τους η κ. Βρυζίδου, τονίζοντας πως ο δήμος Εορδαίας θεωρεί ότι ο αθλητισμός είναι ένα μεγάλο κεφαλαίο που γεμίζει την ψυχή των ανθρώπων, τους εξασκεί και τους κάνει πειθαρχημένους.
«Οι επιτυχίες σας  καταγράφονται στην ιστορία της πόλης, του δήμου, αλλά και στη δική σας ιστορία και θα σας συνοδεύουν σε όλη σας τη ζωή. Δίνετε το παράδειγμα και σε άλλα παιδιά να έρθουν στον αθλητισμό και να αποφεύγουν τις κακοτοπιές» δήλωσε η κ. Βρυζίδου που έδωσε τους τιμητικούς επαίνους σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές του συλλόγου και στον προπονητή τους Χρήστο Χρηστίδη.
Από την πλευρά του ο κ. Χρηστίδης δήλωσε πως είναι «σημαντικό για τέτοιες διακρίσεις τα παιδιά να επιβραβεύονται. Η πόλη μας έχει διακριθεί στον αθλητισμό και αυτά τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου