Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ο δήμαρχος Ιλίου τα είπε έξω από τα δόντια στον Επίτροπο Γιοχάνες Χαν. Η παροιμία που χρησιμοποίησε (Vid)

"Μάθαμε και μαστορεύουμε και γ***άμε και το μάστορά μας. Αυτό μας κάνουν σήμερα και οι Ευρωπαίοι". Με αυτή την απίστευτη ομολογουμένως φράση, (σ.σ. άλλωστε στη χώρα μας έχει ήδη ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος και για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και, προφανώς, όλα επιτρέπονται) ξεκίνησε την ομιλία του ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος απευθυνόμενος στον Ευρωπαίο Επιτρόπο Γιοχάνες Χαν στο πλαίσιο της επίσκεψής στην Ελλάδα.
Ο κ. Ζενέτος από τα πρώτα δευτερόλεπτα που άρχισε να μιλάει, φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη προκαταβολικά για κάποιες λέξεις που θα χρησιμοποιήσει και που όπως είπε πάντως δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί, ενώ εμμέσως παραπονέθηκε γιατί δεν του έχει δοθεί προηγουμένως ευκαιρία να μιλήσει με αξιωματούχους της Ευρώπης ή πιο συγκεκριμένα «με το κέντρο λήψης αποφάσεων», όπως είπε χαρακτηριστικά.


Ο δήμαρχος Ιλίου άρχισε λοιπόν να λέει ότι δώσαμε σχεδόν τα πάντα στον κόσμο, από Τέχνη και Πολιτισμό, μέχρι Φιλοσοφία και Αθλητισμό. Σε εκείνο το σημείο πρόσθεσε αφήνοντας άπαντες άφωνους: «Όπως λέει και η λαϊκή ρήση μάθαμε και μαστορεύουμε και γ***άμε και το μάστορά μας. Αυτό μας κάνουν σήμερα και οι Ευρωπαίοι.»
Τα "Νέα" είχαν δείξει το δήμαρχο Κηφισιάς
Στη συνέχεια ο κ. Ζενέτος, κατηγόρησε τις Βρυξέλλες, το χρηματοπιστωτικό σύστημα και τους διεφθαρμένους πολιτικούς ενώ προειδοποίησε τον Ευρωπαίο Επίτροπο ότι η κοινωνία είναι ένα καζάνι, και αν εκραγεί «η Ευρώπη θα βρεθεί προ εκπλήξεων».
Πάντως ο δήμαρχος κλείνοντας την ομιλία του φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη για τις… πιθανές ακραίες εκφράσεις του, αλλά όπως είπε ο ίδιος ήταν απαραίτητο προκειμένου να «συμπτίξει τον χρόνο».
Υπενθυμίζεται ότι «Τα Νέα» στον Μικροπολιτικό έγραψαν την Παρασκευή: «Κάποια στιγμή μαθαίνω ότι ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, απευθυνόμενος στον επίτροπο του είπε κάτι σε στυλ «πότε θα σταματήσετε να μας γ…ε;». Το σχόλιο μεταφράστηκε στον Αυστριακό, ο οποίος πάντως έμεινε ψύχραιμος.»
Το δημοσίευμα προκάλεσε την αντίδραση του κ. Χιωτάκη ο οποίος προέβη σε διάψευση με επιστολή που έστειλε στη διεύθυνση της εφημερίδας.
Δείτε το βίντεο με την ομιλία του δημάρχου Ιλίου το οποίο έχει αναρτήσει και ο ίδιος στην ιστοσελίδα του δήμου.

Πηγή: aftodioikisi.gr
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου