Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ:Νέα Μέτρα:


Όταν καταλύεται το Σύνταγμα της χώρας, αυτό λέγεται πολιτική και πολιτειακή ανωμαλία, και εκτροπή του πολιτεύματος. Όταν υπάρχει συρρίκνωση Εθνικής Κυριαρχίας, αυτό είναι πολιτική ανωμαλία. Όταν χιλιάδες Έλληνες πολίτες αυτοκτονούν από οικονομική εξαθλίωση, υπάρχει πολιτική ανωμαλία. Σήμερα κυβερνά μια κυβέρνηση που φορά δημοκρατικό κοινοβουλευτικό μανδύα, και συγκροτείται από πολιτικά μορφώματα, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία.
Ο εναγκαλισμός του Σαμαρά με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, απεδείχθη θανατηφόρος ενέργεια για τη Ν.Δ.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί, «Καπέλωσαν» τον Ελληνικό Λαό με ένα χρέος 500 δις.ευρώ, επαχθές και επονείδιστο, και δημιούργησαν πολιτική ανωμαλία. Έχουμε νέα απαίτηση της Τρόϊκα ύψους 3-6 δις.ευρώ για λογαριασμό των παγκόσμιων τοκογλύφων του θείου Rothschild, ενώ η Χρυσαυγιάδα οργιάζει στα Τουρκοκάναλα. Κάθε φορά οι Σιωνιστές δανειστές ζητούν όλο και νέα ποσά. Βρήκανε εδώ πολιτικούς «του χεριού τους»….. Πολιτικούς «Μακάκες» ή  δοσίλογους.
Έδωσαν το χρυσό της Χαλκιδικής (Σκουριές) τζάμπα στα αφεντικά!!
Οι παγκόσμιοι «τσιφούτηδες» και τοκογλύφοι, εφαρμόζουν επάνω στον Ελληνικό Λαό, τις μεθόδους του Δόγματος του Σόκ, όπως αυτές περιγράφονται στο βιβλίο της Ναόμι Κλέϊν.
Οι παγκόσμιοι Σιωνιστές ολιγάρχες και μεγιστάνες, εφαρμόζουν τις νεοφιλελεύθερες οικονομικές θεωρίες της σχολής του Σικάγου, επάνω στον Ελληνικό Λαό, με τη συνεργασία των αποτυχημένων πολιτικών.
Αυτές οι θεωρίες είναι τόσο «πετυχημένες» που κατάστρεψαν την Αμερικανική οικονομία, και δημιούργησαν ένα χρέος $17 τρις.
Εξανεμίζεται ο εθνικός μας πλούτος, και έχουμε θλιβερή πρωτιά σε ανεργία και ύφεση. Αυτά όλα οφείλονται σε πολιτική ανωμαλία.
Οι πολιτικοί παρουσιάζουν για τη χώρα, στη διεθνή κοινωνία, όψη οικονομικής τρομοκρατίας με τα νέα μέτρα, τα δάνεια, τις κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, τις αυτοκτονίες, την εξαθλίωση πολιτών, κ.λ.π.
Δίνουν τα δάνεια των Ελλήνων σε εισπρακτικές εταιρίες του εξωτερικού, γνωστές και σαν «κοράκια». Αυτά όλα λέγονται πολιτική ανωμαλία. Εδώ που μας έφεραν , η μόνη σωτηρία είναι η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, και επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα. Επαναλαμβάνω το χρέος είναι επαχθές και επονείδιστο, και πρέπει να διαγραφεί.
Η Γερμανία μετά το Β! Π.Π. έκανε στάση Πληρωμών.  
Αυτά όλα είναι πολιτική ανωμαλία, αφού οι αρμόδιοι δεν τολμούν να διαγράψουν το χρέος, όπως έκαναν πολλές άλλες χώρες.  
Όταν μια «Δημοκρατική» κυβέρνηση στηρίζεται επάνω στα Μνημόνια, και σε πολιτικές, οικονομικές, και στρατιωτικές δυνάμεις ξένων κατακτητών, (ΝΑΤΟ-Τουρκία), αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία.
Όταν η χώρα γίνεται υπόδουλη στους ξένους επί δεκαετίες, και στρατοπεδεύουν στη χώρα μας ξένες εχθρικές δυνάμεις, αυτό είναι πολιτική και πολιτειακή ανωμαλία.
Τα Τουρκοκάναλα της T.V. έχουν αρρωστήσει από Χρυσαυγίτιδα,
αναλύοντας τη Χρυσαυγιάδα κάθε βράδυ, έτσι παρασύρουν τη χώρα σε πολιτική ανωμαλία. Είναι συνυπεύθυνοι της εθνικής τραγωδίας!!!
Όταν δανειζόμαστε για να πληρώνουμε το εχθρικό ΝΑΤΟ, και τις Σιωνιστικές ΜΚΟ, που λειτουργούν στη χώρα μας για τον εχθρό, ενώ ο Λαός λιμοκτονεί και αυτοκτονεί, αυτό είναι πολιτική ανωμαλία.
Όταν μια κυβέρνηση συλλαμβάνει βουλευτές κατόπιν εντολής της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν στη Βουλή των Ελλήνων, τις ψηφοφορίες για άρση ασυλίας βουλευτών, τις κερδίζει η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία.
Όταν μια κυβέρνηση αδυνατεί να ορίσει τα σύνορα της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. αλλά αφήνει απροστάτευτη την Α.Ο.Ζ. στις βουλιμίες εχθρικών
Κρατών, αυτό λέγεται πολιτική αδυναμία και ανωμαλία.
Κατάργησαν το εθνικό μας νόμισμα εσκεμμένα, για να μας βάλλουν στο πανάκριβο ευρώ, με σκοπό να χρεοκοπήσουμε, και να γίνει ο ορυκτός μας ενεργειακός πλούτος, ιδιοκτησία της ηγεσίας των ολιγαρχών, της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας.
Όταν η Ελλάς κυβερνάται από Task Force του κ. Ράϊχενμπαχ, και τη Σιωνιστική Τρόϊκα, με τα υπαλληλάκια τύπου TOMSEN, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν η χώρα κυβερνάται από ένα πολιτικό μόρφωμα τύπου πολιτικής άνοιξης του 5%, και ΠΑΣΟΚ του 5% αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν η κυβέρνηση φυλακίζει τους πολιτικούς αντιπάλους της, διότι φοβάται μη της πάρουν την εξουσία, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν το κοινοβούλιο λειτουργεί κολοβό, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν μας ψεκάζουν οι Σιωνιστές «σύμμαχοι» και εταίροι με καρκίνο και αποβλάκωση, με αεροψεκασμούς, και η κυβέρνηση το επιτρέπει και αδυνατεί να μας προστατέψει, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν επικρατεί οικονομική αθλιότητα και εξαθλίωση στο Λαό, σε όλη την επικράτεια, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία.
Ο Σαμαράς θέλει να εξαντλήσει τη τετραετία, στηριζόμενος στη ψήφο των λαθρομεταναστών, ενώ ο λαός στενάζει, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν μια κυβέρνηση κυβερνά αυταρχικά, με το λαό απέναντί της, και εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία ξένων αφεντικών, αυτό είναι πολιτική ανωμαλία. Όταν μια κυβέρνηση έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία, αυτό είναι πολιτική ανωμαλία.
Όταν ένας Πρωθυπουργός λέει συνεχώς ψέματα στο Λαό, (ανάπτυξη, πλεόνασμα, όχι άλλα μέτρα, αντιμνημονιακός, κ.λ.π.), αυτό είναι πολιτική ανωμαλία. Όταν ένα φυλακισμένο πολιτικό κόμμα κατά διαταγή ξένων αφεντικών, απολαμβάνει τις προτιμήσεις των πολιτών κατά σημαντικά ποσοστά, αυτό είναι πολιτική και πολιτειακή ανωμαλία.  Όταν επικρατεί ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εις βάρος των Ελλήνων από τους εταίρους μας στην Ε.Ε. και εμείς σπεύδουμε να εκτελέσουμε τις εντολές τους, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία.
Όταν οι πολιτικοί ανοίγουν τα σύνορα για να μπεί μέσα κάθε «καρυδιάς καρύδι», και νοθεύεται ο Έλληνας, αυτό είναι πολιτική ανωμαλία.
Όταν οι πολιτικοί κλέβουν τον ορυκτό μας πλούτο, (χρυσό σε σκουριές)
για να τον δώσουν στα ξένα αφεντικά τους, αυτό είναι πολιτική
ανωμαλία. Όταν οι πολιτικοί κλέβουν τα δημόσια ταμεία, (μίζες), και προδίδουν τη πατρίδα, καλυπτόμενοι πίσω από το νόμο περί «ευθύνης υπουργών», αυτό είναι πολιτική ανωμαλία.
Όταν φόρους πληρώνει μόνο η μικρομεσαία τάξη, (Πόπολο),
αυτό είναι πολιτική ανωμαλία.
Όταν κυβερνώμεθα από πολιτικούς συνεργάτες των ξένων, (ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε.), και όταν οι πολιτικοί είναι εκλεκτοί εχθρικών εταίρων και «συμμάχων», αυτό είναι πολιτική ανωμαλία.
Όταν μια κυβέρνηση για να κυβερνήσει το τόπο στηρίζεται επάνω στα δάνεια που αποπληρώνει το πόπολο τοκογλυφικά, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν μια κυβέρνηση κυβερνά με μεσοπρόθεσμα νομοσχέδια, με πολυνομοσχέδια, με εφαρμοστικούς νόμους, με μνημόνια, με αποικιοκρατικές δανειακές συμβάσεις, και προεδρικά διατάγματα, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν μια κυβέρνηση
προστατεύεται και κρύβεται πίσω από το νόμο περί ευθύνης υπουργών,
ενώ πρώην Πρωθυπουργοί έχουν διαπράξει προδοσίες κατά της χώρας και του λαού της, (Ίμια-Αιγαίο-Μαδρίτη-Μακεδονία, κλπ.) , για να εξυπηρετήσουν τα Σιωνιστικά σχέδια της Ν.Τ.Π., και πρώην υπουργοί έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα κατά της πατρίδας, (μίζες, κ.λ.π.) και δεν τιμωρούνται, αυτό είναι πολιτική ανωμαλία.
Όταν μια κυβέρνηση παραχωρεί τον ενεργειακό ορυκτό πλούτο της χώρας, με συμβάσεις τύπου «μπιρ-παρά», ενώ ο λαός λιμοκτονεί,
αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν η χώρα κυβερνάται από Ύπατη
Σιωνιστική Αρμοστεία ξένων, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία.
Όταν μια κυβέρνηση στηρίζεται επάνω στη προπαγάνδα «Μεγκάλων»
«Τουρκοκάναλων», οργάνων των ξένων κατακτητών της χώρας, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν τη χώρα κυβερνά ένα κυβερνητικό μόρφωμα και έκτρωμα πολιτικών συνεργατών Σιωνιστικών εχθρικών δυνάμεων, και οι βουλευτές το στηρίζουν επειδή έχουν πάσης φύσεως συμφέροντα, εις βάρος του Λαού που πληρώνει, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Όταν οι Έλληνες γίνονται μειονότητα στο τόπο τους, και υπάρχει πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας, και οι πολιτικοί δίνουν άδειες παραμονής και ιθαγένειας με πολιτικά δικαιώματα, -ψήφο στους λαθρομετανάστες,- επειδή έτσι το θέλουν τα ξένα αφεντικά τους,
αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία. Δεν τους εκλέξαμε για να κάνουν τη πατρίδα μας Αφρική & Ασία, ούτε Ισλαμική χώρα.
Το Μνημόνιο που υπέγραψε ο αλήστου μνήμης ΓΑΠ, δεν είχε σαν στόχο τη διάσωση της Ελλάδος, αλλά τη διάσωση των Σιωνιστικών χωρών-κρατών-μελών της ευρωζώνης. Δηλαδή η Ελλάδα
έγινε Ιφιγένεια για τη διάσωση ξένων εχθρικών χωρών.
Τέτοιους δοσίλογους πολιτικούς έχουμε. Εκείνοι που κυβερνούν καλύπτουν τους προδότες, και δεν κάνουν τίποτε για να διερευνηθούν οι αιτίες που μας οδήγησαν στα Μνημόνια και στην εξαθλίωση.
Ο Λαός ζητάει να τιμωρηθούν οι ένοχοι δοσίλογοι & προδότες του Ελληνισμού, και όχι να κάνουν τουρισμό στην αλλοδαπή και μάλιστα με δικά μας έξοδα. Τα ονόματα είναι γνωστά στη Δικαιοσύνη, η οποία οφείλει να σταθεί στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων του Έθνους των Ελλήνων. Από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν, στη πολιτική ζωή της Ελλάδος, κυριαρχούν οι εξής φράσεις-συνθήματα, που έγιναν θούρια των δοσίλογων πολιτικών.
1.- Εδώ Πολυτεχνείο. 2.- Καραμανλής ή Τανκς. 3.- Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. 4.-Τσοβόλα δώστα όλα. 5.- Κάθαρση. 6.-Σε 10 χρόνια
κανείς δε θα θυμάται το Μακεδονικό. 7.- Να προλάβουμε το τραίνο της  Ευρώπης. 8.- Σεμνά και ταπεινά. 9.- Λεφτά υπάρχουν. 10.- Δεν θα παρθούν πρόσθετα μέτρα. 11.- Μαζί τα φάγαμε. 12.- «Δεν θέλω ου».
13.- Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο. 14.- Ευχαριστώ τους Αμερικάνους, που μας πήραν τα Ίμια και το Αιγαίο.
15.- Για ένα κωλόσπιτο…..16.- Ποιος κυβερνάει αυτό το τόπο.
17.- Ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό. 18.- Τη σημαία τη πήρε ο αέρας. 19.- Επανίδρυση του κράτους. 20.- ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. 21.- Ρατσισμός εναντίον Ελλήνων, λαθρομετανάστες, και άλλους…...
22.- Δάνεια και Μνημόνια. 23.- Όχι νέα μέτρα. 24.- Καλό κουράγιο.  Και άλλα πολλά. Με τέτοιες φαιδρότητες και προδοσίες, κυβερνηθήκαμε μέχρι που φθάσαμε στη καταστροφή!!!
Ο τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειος  Κόκκινος, με άρθρο του ζητά τη ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού για ψέματα προς τον Ελληνικό λαό με σκοπό να υφαρπάξει τη ψήφο του.
Ο Σαμαράς δίνει ψήφο στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και κάνει την Ελλάδα Αφρικανική υποσαχάρια χώρα-ζώνη, και ζούγκλα.
Η Εθνική προδοσία στη δόξα της, με Σιωνιστικό βραβείο Νόμπελ….. Έλληνες κοιμηθείτε ελεύθερα, και επαναπαυθείτε στις υποσχέσεις πονηρών ύποπτων πολιτικών.
Ονειρευθείτε την Ελλάδα που ξέρατε, την Ελλάδα που χάνετε…….
Θα περίμενα από τη Κυβέρνηση να ορθώνει το ανάστημα του Γένους.
Θα περίμενα μια γενναία και ανυποχώρητη στάση έναντι των τοκογλύφων δανειστών. Θα περίμενα να διεκδικήσει τις Γερμανικές αποζημιώσεις, και το κατοχικό δάνειο, που έλαβαν οι Γερμανοί Ναζί, λέει ο Μητροπολίτης Πειραιώς. Ο κ. Σεραφείμ λέει πως νιώθει αποτροπιασμό για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα.
Το ίδιο νιώθουμε και εμείς οι απλοί προδομένοι πολίτες Σεβασμιώτατε.
Νιώθουμε αγανάκτηση για το σάπιο πολιτικό σύστημα που επιβιώνει με χυδαίους τρόπους. Εάν όλα αυτά δεν είναι πολιτική ανωμαλία, τότε τι είναι;;; Έχει εκχωρηθεί το σύνολο της χώρας. Παντού ξένοι επίτροποι.
Παντού κατοχή!! Εκχωρήθηκαν οι κρατικές τηλεπικοινωνίες (ΟΤΕ) στους Σιωνιστές Γερμανούς. Δεν υπάρχει πια κρατικό μυστικό.
Παρακολουθούνται και διαρρέουν τα πάντα στον εχθρό Τούρκο.
Εκχωρήθηκαν λιμάνια, αεροδρόμια, βιομηχανίες, ορυκτός πλούτος,
Δημόσια υγεία, παιδεία, οικονομία, στους εχθρούς του Γένους των Ελλήνων. Αυτό είναι πολιτική ανωμαλία, εξευτελισμός, υποτέλεια, και προδοσία. Γενικά εκχωρήθηκε όλη η κυβέρνηση, είναι αυτό πολιτική ανωμαλία, και κατάργηση του συντάγματος των Ελλήνων, ή  όχι;;;;
Το Σύνταγμα των Ελλήνων, άρθρο 1ον παρ.3 λέει, «Όλες οι εξουσίες
πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους»…….
Όμως όλες οι εξουσίες-λόγω προδοτών πολιτικών- πηγάζουν από τους διεθνείς δανειστές τοκογλύφους, (βλέπε Μνημόνια, και άλλα), και υπάρχουν για τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-Δικτατορία.
Το Σύνταγμα των Ελλήνων άρθρο 4 παρ. 5 λέει, «Οι Έλληνες πολίτες
συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη» όμως οι λαθρομετανάστες, και οι «παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ»- (λογοτεχνική αδεία)- διεθνείς τοκογλύφοι, δεν συνεισφέρουν, αλλά παραμένουν αφορολόγητοι. Συνεισφέρουν μόνο τα υποζύγια.
Αυτό λέγεται πολιτειακή και πολιτική ανωμαλία.
Οι παγκόσμιοι δικτάτορες εγκατέστησαν  στην Ελλάδα, τον «Έλληνα»
Ιαβέρη, Μπέρια, και  Χάϊνριχ  Χίμλερ, σαν εκπρόσωπο των συμφερόντων τους. Διώκτης πολιτικών αντιπάλων, και προστάτης της ηγεσίας της Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Όταν τον βλέπουμε στα κανάλια μας θυμίζει αυτές τις ιστορικές προσωπικότητες.
Το πολιτικό μόρφωμα και έκτρωμα που κυβερνά σήμερα εξελίσσεται σε ότι πιο καταστροφικό για την Ελλάδα, γιατί προωθεί τις εντολές της ηγεσίας των Σιωνιστών παγκοσμιοποιητών της Ν.Τ.Π.
Τα εκάστοτε νέα μέτρα που λαμβάνονται, είναι μέτρα οικονομικής δικτατορίας, αφού τα ζήτησαν οι παγκόσμιοι οικονομικοί Δικτάτορες.
Όλη τους η έγνοια είναι η ψήφος των λαθρομεταναστών αφού οι Έλληνες δεν τους ψηφίζουν πια. Με τη δικαιολογία και πρόφαση του
αντι-ρατσισμού, του αντι-φασισμού, του αντι-ναζισμού, του αντι-σημιτισμού, κ.λ.π. εφαρμόζουν τη μέθοδο της μαζικής αντικατάστασης
των Ελλήνων ψηφοφόρων με αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, ώστε η πατρίδα μας να μη καταστεί ποτέ ανεξάρτητη χώρα. Συνέχεια να είμαστε υπό την Ν.Τ.Π. για να αρπάξει η ηγεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης τον ορυκτό μας ενεργειακό πλούτο, και άλλα πολύτιμα μέταλλα, και να εκμεταλλευτεί τη Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική θέση της Ελλάδος. Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες.
Αυτό λέγεται πολιτική και πολιτειακή ανωμαλία, και Εθνική προδοσία.
Οι ανίκανοι πολιτικοί, πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, όντες τέκτονες & πεφωτισμένοι,
αποδέχθηκαν την Ελληνοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών, με πολιτικά δικαιώματα, ώστε να ψηφίζουν το σημερινό πολιτικό μόρφωμα. Στηρίζονται επάνω σε αντι-ρατσιστικούς νόμους. Αποδέχθηκαν τον απόλυτο έλεγχο της οικονομίας.
Αποδέχθηκαν τη μελλοντική διάσπαση και διαμελισμό της χώρας με δικαιολογία «μειονοτικών» διεκδικήσεων, ώστε οι μεγιστάνες, ολιγάρχες, και ηγήτορες της Οικουμένης, να κάνουν εύκολα τη δουλειά τους, μονοπωλώντας τα Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά, και Γεωενεργειακά πλεονεκτήματα της χώρας……
Ο Αριστοτέλης στα πολιτικά λέει, «Επιδίωξη της τυραννίας είναι να
πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ εταίρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες με τη φτώχεια τους, και να μη τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, και η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά».
Αυτό το ρητό του Αριστοτέλους, σήμερα υλοποιήθηκε με την υπερχρέωση των Ελλήνων πολιτών στις τράπεζες, την επιβολή δυσβάστακτων φόρων και χαρατσιών, τον υπερδανεισμό της χώρας, τη δραματική μείωση μισθών και συντάξεων, κ.λ.π. και αυτό το πρόβλημα της πτώχευσης του λαού και της χώρας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, προς μεγάλην ικανοποίηση των μεγιστάνων ολιγαρχών ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Υπενθυμίζω το ρητό του Θουκιδίδη, « Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά και εκείνος, που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει….»
Η Ελλάς είχε τη κακή τύχη να έχει πολιτικούς συνεργάτες των εχθρών
του Γένους των Ελλήνων.
Για τη προστασία της πατρίδος, υπενθυμίζω το άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων.- «Ο σιωπών δοκεί συναινείν».-
                                                     


                                             ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                        Διεθνολόγος.
                                                    



     

          





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου