Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ :



Αφορμή του παρόντος έδωσε το σημερινό κατάντημα του προεδρεύοντος της Βουλής των Ελλήνων, (13/09/13 Βιρβιδάκης), όπου, ενώπιον κενών καθισμάτων, εκείνος εισηγείται, ψηφίζει, εγκρίνει, αποφασίζει, και νομοθετεί. Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του σημερινού διεφθαρμένου, εφιαλτικού, προδοτικού, και παρηκμασμένου πολιτικού κόσμου. Η παρακμή σε όλη της την έκταση.
Οι Εθνικοί ήρωες που δώσανε τη ζωή τους για να έχουμε εμείς σήμερα πατρίδα, καθώς και οι εθνικοί αγώνες, έχουν αντικατασταθεί οριστικά από τους κομματικούς ήρωες και τους κομματικούς αγώνες, για το συμφέρον του κόμματος και μόνον. Η Πατρίδα να πάει να πνιγεί…….
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες, για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει….. (Τάδε λέγει Θουκυδίδης).
Υπενθυμίζουμε στους σημερινούς εφιάλτες ξενόδουλους πολιτικούς, την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος, άρθρο 120, παρ. 4
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων,
που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται, με κάθε μέσον,
εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Σήμερα οι υποτελείς & δοσίλογοι πολιτικοί, με τους δανεισμούς,  τα Μνημόνια, τα Μεσοπρόθεσμα, τα πολυνομοσχέδια, και τους εφαρμοστικούς νόμους, κατέλυσαν το Σύνταγμα των Ελλήνων, με ψηφοφορίες κομματικοδίαιτων βουλευτών, στη Βουλή των Ελλήνων, υποτελών στους ξένους δυνάστες, και στο κόμμα.
«Των Δυναστών τα πλήθη», ψάλλει η Αγία ημών Σιωνιστική Ιεραρχία.
Οι προδότες πολιτικοί μας έκαναν να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες, μας έκαναν να ντρεπόμαστε που έχουμε ιστορία και αρχαίο πολιτισμό. Πούλησαν τη Ελληνικότατη Μακεδονία στον μεσολαβητή Εβραίο Σιωνιστή Ματθαίο Νίμιτς, υπάλληλο του Σιωνιστή SOROS,
και δεν τολμούν να αρθρώσουν λέξη στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες SOROS, ROTHSCHILD, & ROCKEFELLERS, κ.λ.π.
κρυφούς και μυστικούς προέδρους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Επικυριαρχίας και Δικτατορίας. Αφού οι κύριοι αυτοί, θεωρούν τον εαυτό τους παγκόσμιους ηγέτες, γιατί δεν τολμούν να εμφανιστούν ενώπιον της διεθνούς κοινής γνώμης του πλανήτη, και να ζητήσουν δημοκρατικότατα τη ψήφο των Λαών της Γης, αλλά κρύβονται, και ενεργούν από τα παρασκήνια μέσω υποταγμένων, διεφθαρμένων, υποτελών, εφιαλτών, αχυρανθρώπων, και προδοτών πολιτικών;;;
Οι ραδιούργοι πολιτικοί απατεώνες, εκείνοι που εκτελούν εντολές του Μεγάλου Αδελφού, θέλουν, -διά της λαθρομετανάστευσης βαρβάρων Ισλαμιστών μεταναστών-, να αποβάλλουμε το όμαιμον, ομόθρησκον,
Ομόδοξον, και ομόγλωσσον της φυλής των Ελλήνων, και να γίνουμε ένα πολύ-πολιτισμικό κράτος, με πολιτισμό εισαγόμενο από τους κάφρους δολοφόνους Ισλαμοφασίστες, (βλέπε αποκεφαλισμοί Χριστιανών στη Συρία), διότι έτσι το επιβάλλουν τα μεγάλα αφεντικά τους, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Πιθανή μια εξέγερση Ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών στην Αθήνα, γράφουν και λένε τα ΜΜΕ!!! Αλίμονό μας……………..
Εσείς το επιτρέπετε αυτό, να γίνει η πατρίδα μας Συρία;;;;
Οι δοσίλογοι πολιτικοί είσθε υπεύθυνοι γιατί επιτρέψατε να διαβούν όλοι αυτοί τα σύνορα, που τώρα έχουν υποδουλώσει τους Έλληνες με φόβο & τρόμο.
Η Κυβέρνηση των Μνημονίων, ανδρεικέλων των Σιωνιστών κατακτητών, απέκλεισε τη Ρωσία από επενδύσεις στην Ελλάδα, και έδωσε όλες τις κρατικές εταιρίες, στους ηγέτες της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, με τιμές εξευτελιστικές, για να έχουν την εύνοια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, ώστε να τους κρατάνε στην εξουσία.
Η Συρία εάν υπάρχει σήμερα, υπάρχει χάρη στη βοήθεια της Ρωσίας!!
Αυτό δεν το σκέφτονται οι ολετήρες και μαριονέτες πολιτικοί.
Η Σιωνιστική Τρόϊκα (Δ.Ν.Τ.+ Ε.Κ.Τ.+Ε.Ε.) με τους εδώ TOMSEN υπαλληλάκους, δουλεύει για τα συμφέροντα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Δουλεύει για τη καταστροφή της Ελλάδος, ζητώντας-ανάμεσα στα άλλα- να κλείσουν οι Ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες, ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ. Έτσι θα αποδυναμωθούν οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, για να γίνει εύκολη επιχείρηση ο διαμελισμός της Ελλάδος, χωρίς αντίσταση……Για το σκοπό αυτό εγκατέστησαν τη Νατοϊκή Μεραρχία στο Τύρναβο, με Τούρκο Στρατηγό –διοικητή, και οπλίτες-πολεμιστές Σκοπιανούς-Αλβανούς-Τούρκους, και άλλους λαθρό, δηλαδή τους εχθρούς της Ελλάδος, και οι προδότες πολιτικοί τους έβαλαν μέσα στη πατρίδα μας, σε αντίθεση με το Σύνταγμα. Aυτοί είναι οι οπλίτες της
Blackwater, η πιο επικίνδυνη στρατιωτική μισθοφορική οργάνωση της υπερκυβέρνησης του κόσμου. Αυτοί σέρνουν σαν αρνιά στα πλακόστρωτα τα σώματα Ελλήνων διαδηλωτών.
Οι οπλίτες της Σιωνιστικής Ταξιαρχίας του Τυρνάβου, «πλακώνουν» στα χημικά τους Έλληνες διαδηλωτές στις διαδηλώσεις, και οργανώνουν όλες αυτές τις οχλοτρομοκρατικές εκδηλώσεις.
Εσείς οι αφελείς Έλληνες ψηφοφόροι το επιτρέπετε αυτό;;;
Η Σιωνιστική Τρόϊκα, όσον αφορά τα ΕΑΣ,  εφαρμόζει τη μέθοδο,
«πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι», επειδή εμφάνισαν ελλείμματα, θέλει τη διάλυση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, (Ε.Α.Σ.), για προφανείς σκοπούς.
Η Τρόϊκα της κρυφής παγκόσμιας Σιωνιστικής ηγεσίας, δεν έχει προγράμματα θεραπείας των οικονομικών προβλημάτων της Ελλάδος,
θέλει τη καταστροφή της πατρίδας μας, και οι -σε παρακμή ευρισκόμενοι- «Έλληνες» πολιτικοί συνεργούν και εκτελούν τις εντολές των εχθρών μας. Μας δάνεισαν για να μας καταστρέψουν. Μας έβαλαν
στο Δ.Ν.Τ. για να μας καταστρέψουν. Μας στέλνουν τα υπαλληλάκια της ανθελληνικής  Τρόϊκα, για να μας κυβερνήσουν.
Κατόπιν εντολών της Τρόϊκα, και της Γερμανικής ύπατης αρμοστείας, αφήνουν γυμνή την Εθνική μας Άμυνα.
Δημιουργούν προβλήματα Εθνικής Ασφαλείας. Εκ του πονηρού χάνεται η μάχη της Αμυντικής Βιομηχανίας μας, και των Ε.Α.Σ.
Κλείνουμε τα Ε.Α.Σ. για να αγοράζουμε πυρομαχικά από τη Γερμανία.
Κλείνουν τα Ελληνικά πολεμικά εργοστάσια, για να πάνε στα Σκόπια, και για να παίρνουν «μίζες» οι πολιτικοί για παραγγελίες πυρομαχικών και όπλων από τους Γερμανούς. (Βλέπε περίπτωση Τσοχατζόπουλου, και άλλων…..) . Κλείνουν τα Ε.Α.Σ. για να είμαστε εσαεί εξαρτημένοι από χώρες του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Τα ψέματα που μας λένε οι εφιάλτες πολιτικοί, τελειώνουν για το μέλλον των Ε.Α.Σ.
Οι Γερμανοί της Τρόϊκα, θέλουν να κλείσουν τα Ε.Α.Σ. για να εξάγουν αυτοί σε υψηλές τιμές τα δικά τους πολεμικά προϊόντα. Το οικονομικό έγκλημα κατά της Ελλάδος, παραμένει ατιμώρητο, αφού οι εφιάλτες είναι στην εξουσία. Μας κυβερνά η Σιωνιστική Τρόϊκα, και η Σιωνιστική Γερμανική Ύπατη Αρμοστεία.
Η  Ε.Ε. βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα. Τα δάνεια και Μνημόνια αποβλέπουν στη ληστεία της Ελλάδος.
Οι ραγιάδες στους ξένους πολιτικοί, ευρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, ή το κάνουν ενσυνείδητα αφού έχουν «γλυκαθεί» από τη Σιωνιστική Τρόϊκα, για να κλείσουν τα Ε.Α.Σ. Είναι ανδρείκελα των Μεγάλων Αφεντικών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι γραικύλοι νέοι πολιτικοί προσπαθούν να διασώσουν τα προνόμια της πλουτοκρατίας, και των μεγάλων Αδελφών της Οικουμένης, και εξαθλιώνουν τον απλό αφελή λαό. Όσο για το «φως στο τούνελ» και την ανάπτυξη που λένε, είναι κομματική προπαγάνδα για αφελείς ψηφοφόρους.
Οι υπουργοί της κυβερνήσεως συνεργασίας Ν.Δ./ΠΑΣΟΚ, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας νομίζοντας ότι κυβερνούν, ενώ είναι πιόνια της ηγεσίας της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Από το «success story» του Σαμαρά, πηγαίνουμε στο «Grexit» των πονηρών Σιωνιστών Ευρωπαίων. Τα αρπακτικά –λέοντες και τίγρεις- οι Σιωνιστές της Ε.Ε. του ROTHSCHILD, μας βλέπουν σαν λεία, και φοβούνται μη μας αρπάξουν τα άλλα αρπακτικά όρνεα, οι Σιωνιστές Αμερικανοί του ROCKEFELLERS, για τα ενεργειακά μας αποθέματα.
Κάπου εκεί ανάμεσα στα θηρία, κάνουν παιχνίδι οι φοβισμένοι αρουραίοι πολιτικοί μας. Τόσα χρόνια δεν ξέρανε οι γραικύλοι πολιτικοί να σκάψουν να βγάλουν τα πετρέλαια, περιμένανε να δώσουν την άδεια τα αρπακτικά, οι ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, για να μας πάρουν το πλούτο.
Στη Χαλκιδική οι Επικυρίαρχοι της Γης, κλέβουν το χρυσό που ανήκει στον Ελληνικό Λαό, τον κλέβουν με τη συνεργασία ντόπιων Ολιγαρχών, και αφελών πολιτικών. Έτσι χρεοκοπήσαμε περιμένοντας να ζήσουμε από τη βαριά φορολογία των πληβείων.
Στη προσπάθειά τους να πατάξουν τη φοροδιαφυγή, φορολογούν βαριά τους αδυνάτους πληβείους, ενώ οι ντόπιοι Ολιγάρχες φοροδιαφεύγουν.
Οι ανίκανοι λαμόγια πολιτικοί βρήκαν το εύκολο θήραμα, τους πληβείους το Λαού. «Το ήθος των αρχόντων, είναι όμοιο με το ήθος των αρχομένων» λέγει ο Ισοκράτης.
Αυτό ισχύει για τους αφελείς Έλληνες ψηφοφόρους.
Η ένταξή μας στο Ευρώ, μας κατάστρεψε οικονομικά και εθνικά, μας μετέβαλε σε οικονομικό θήραμα της Σιωνιστικής Γερμανίας.
Η συμφωνία του Δουβλίνου, μας μετέβαλε σε αποθήκη Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, μισθοφόρων φασιστών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Όμως τι μπορούμε να περιμένουμε από φοβισμένα ανθρωπάκια που κάθονται σούζα μπροστά στα υπαλληλάκια τύπου ΤΟΜSΕΝ της Σιωνιστικής Τρόϊκα;;; Τι να περιμένουμε από πολιτικούς που έχουν μετατρέψει τους αρχαίους ιερούς τόπους, όπως την ακαδημία Πλάτωνος, το Κεραμικό, το πεδίον του Άρεως, και άλλα, τα λίκνα αυτά του αρχαίου πνεύματος, σε πάρκα ναρκομανών, και φαβέλες ισλαμιστών λαθρομεταναστών;;; Αυτοί οι αρχαίοι τόποι θα προσέδιδαν αίγλη στην Ελλάδα ανά την υφήλιο, ενώ σήμερα συνωστίζονται όλοι οι τουρίστες σαν αγέλες προβάτων, σε ένα μόνο μνημείο, στην Ακρόπολη.
Σήμερα οι ολετήρες πολιτικοί χτίζουν Ισλαμικό τέμενος στην Ακαδημία Πλάτωνος, λες και η περιοχή αυτή είναι η Jiddah της Σαουδικής Αραβίας. Η Ελλάδα ήταν η καρδιά του ανθρωπίνου πνεύματος όλης της Οικουμένης, και την κατάντησαν αποθήκη Ισλαμιστών λαθρό.
Σήμερα οι Σιωνιστές παγκοσμιοποιητές, και τα κατά πόλη, τόπον, και χώρα πολιτικά πιόνια τους, κηρύσσουν τον πολύ-πολιτισμό, με την ανάμιξη όλων των φυλών, χρωμάτων, γλωσσών, πολιτισμών, ηθών και εθίμων, για τη καταστροφή του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος, διά της οικονομικής και πολιτιστικής εξαθλιώσεως των Ελλήνων.
Τα σημερινά πολιτικά ανδρείκελα διέψευσαν όλες τις ελπίδες των Ελλήνων, λαού προικισμένου με φως και πολιτισμό.
Σήμερα δεν έχουμε δημοκρατία, αλλά δεινο-κρατία, αφού μας κυβερνούν πολιτικοί δεινόσαυροι, πράκτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, που μόνο δεινά φέρνουν στον Ελληνισμό.
Ο ΓΑΠ-Jeffrey είχε δηλώσει, «We need a global goverment»………
Οι εφιάλτες πολιτικοί, θέλουν να Ελληνοποιήσουν τους Ισλαμιστές έγχρωμους λαθρό, λες και οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν μαύροι- Ισλαμιστές, μισθοφόροι, στρατός σωτηρίας της Ν.Τ.Π., για να έχουν την εύνοια των Παντοκρατόρων, και εκλογική πελατεία, αφού ο ντόπιος πληθυσμός τους πήρε χαμπάρι ότι είναι πιόνια της ηγεσίας του Διεθνούς Σιωνισμού της Ν.Τ.Π.
Η Ελλάς υπήρξε ένας από τους νικητές του Β! Παγκοσμίου Πολέμου, και σήμερα καταντήσαμε «υποπόδιο των ποδών» των ηττημένων Γερμανών, λόγω ανάξιων και ανίκανων γραικύλων πολιτικών.
Το έτος 1953 με τη συμφωνία του Λονδίνου, χαρίσαμε στη κατεστραμμένη Γερμανία όλο το χρέος της, για να ορθοποδήσει οικονομικά, και τώρα οι Γερμανοί μας ποτίζουν όξος και χολή, από την αχαριστία. Με τη πτώση της ΕΣΣΔ, και την ένωση των δύο Γερμανιών, φορτωθήκαμε τα οικονομικά βάρη της τότε Ανατολικής Γερμανίας, για να μπορέσει να γίνει η ένωση, και αντί του μάνα χολή από τους Γερμανούς. Εμείς εδώ-λόγω υποτελών πολιτικών- δεν τολμούμε να εκφέρουμε τη λέξη «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ», για να μη εξοργίσουμε το Μεγάλο Αφεντικό της Ν.Τ.Π. το θείο ROTHSCHILD.
Αντί να πούνε στη Τρόϊκα, αν δεν μας δώσετε τη δόση, δεν θα πάρει και ο θείος ROTHSCHILD τη δόση του, από τα τοκοχρεολύσια.
Αντί αυτού σιωπούν, αφού οι πληβείοι θα πληρώσουν τη δόση στο Θείο. Από υποτέλεια και δουλοπρέπεια στους Σιωνιστικές ηγέτες
της Ν.Τ.Π. δώσανε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.
Από υποτέλεια αδιαφορούν για τη Θράκη μας, και την έχουν εγκαταλείψει στο έλεος των Τούρκων. Δεν τους νοιάζει η Ελλάδα!!!
Για να πάρουν τα δάνεια υπέγραψαν στη Μεγάλη Τρόϊκα, -εκτός από τα Μνημόνια- και εγγυητικές επιστολές, ότι θα τηρήσουν τα υπεσχημένα.
Τώρα προσκυνάνε τα υπαλληλάκια (TOMSEN κ.λ.π.) της Τρόϊκα, που πηγαινοέρχονται στην Αθήνα. Τόσο γραικύλοι είναι.
Ο Σαμαράς ομιλεί για πρωτογενές πλεόνασμα, ανάπτυξη, εξαετία, κ.λ.π. δηλαδή παρηγοριά στους αφελείς ψηφοφόρους, ενώ η ΒΙΟΧΑΛΚΟ φεύγει, ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα στην ανάπτυξη.
Για την αντιμετώπιση των ξένων επικυρίαρχων της χώρας, την υποδούλωση της χώρας, και την εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας μέσω των Μνημονίων, που υπέγραψαν οι δοσίλογοι πολιτικοί, δεν έχουν ακόμη ζητήσει συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό.
Τώρα, με τα γεγονότα του Μελιγαλά, Κερατσινίου, κ.λ.π. μας οδηγούν σε νέες εμφυλιο-πολεμικές καταστάσεις, για να μη χάσουν την εξουσία.
Οι αυτοαποκαλούμενες πολιτικές δυνάμεις του «Συνταγματικού Τόξου»
ευρίσκονται σε πλήρη πολιτική δράση, για τα συμφέροντα του Θείου.
Προσοχή! Μη μας κάνουν ΣΥΡΙΑ, η ηγεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. έχει πράκτορες παντού. Θέλουν το Χρυσό και τα Πετρέλαια.
Οι πολιτικοί έσπειραν ανέμους, και τώρα ο Λαός θερίζει θύελλες.
Μας οδηγούν σε ολοκληρωτική καταστροφή,  για τη κατάληψη της Ελλάδος από το Μεγάλο Αδελφό, το Θείο  ROTHSCHILD.
Όλα γίνονται για την εξουσία, και για τις κανονικές μηνιαίες πληρωμές των δόσεων στο Θείο, και Μεγάλο Αφεντικό της Οικουμένης……
Ο ΝΟΩΝ  ΝΟΕΙΤΩ.

                                              ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                              Διεθνολόγος/Αρθρογράφος
                                              E-mail: ant.grypaios@gmail.com


  

 

      

       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου