Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Στην Αγγλία θα υπάρχουν μόνο ..ουδέτεροι

Μια νέα καμπάνια για την εξάλειψη των ετεροφυλόφιλων προσδιορισμών στα επίσημα έγγραφα για τους γάμους, ετοιμάζεται να ξεκινήσει η Βρετανία η προστάτιδα δύναμη, των απανταχού πουσταράδων στην προσπάθειά της να εξαλείψει τις διακρίσεις κατά των γκέι και των λεσβιών και να επιτρέψει τους γάμους ομοφυλοφίλων. Δεν πέφτουμε όμως από τα..σύννεφα διότι η Βρετανία φημίζεται ως το νησί των ομοφυλοφίλων. (είναι γνωστό ότι "θερίζει" η ομοφυλοφιλία, με αποτέλεσμα οι άνδρες να έχουν...εξαφανιστεί, και οι γυναίκες να ασχολούνται με...γυναίκες!).

Οι …πουστομεταρρυθμίσεις περιγράφονται σε ένα κείμενο διαβούλευσης που ετοίμασε η βρετανική κυβέρνηση. Στόχος τους είναι στον πολιτικό γάμο μεταξύ γκέι και λεσβιών να μην υπάρχουν προσδιορισμοί που τους θίγουν.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι λέξεις «άντρας» και «γυναίκα» θα απαλειφθούν από τα επίσημα έγγραφα για τον πολιτικό γάμο, ενώ θα αλλάξει η φρασεολογία στα έγγραφα που αφορούν τη φορολογία, τα επιδόματα και τους μετανάστες ώστε να μην θεωρείται πλέον δεδομένο ότι το παντρεμένο ζευγάρι αποτελείται από έναν άντρα και μια γυναίκα.
 
ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου