Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Π. Κουκουλόπουλος:«Όταν έχεις ψηφίσει να μειωθεί η σύνταξη της μάνας σου,τόσο αναίσθητος είσαι;Δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει;»(Βίντεο)

Π. Κουκουλόπουλος:«Όταν έχεις ψηφίσει να μειωθεί η σύνταξη της μάνας σου,τόσο αναίσθητος είσαι;Δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει;»(Βίντεο)
«Αυτό το τριήμερο εκφράστηκαν σε μένα με διάφορους τρόπους. Όλοι οι τρόποι είναι αποδεκτοί, εγώ δεν παρεξηγώ τίποτα. Κατά κανόνα βέβαια ένιωσα την αγάπη, την εκτίμηση και τη ζεστασιά του κόσμου…και άλλες εκφράσεις…και αυτές μέσα στη ζωή είναι. Έμενα κάθε ΤσικνοΠέμπτη κάτι με γαργαλάει και κάνω έτσι με το 11. Ti σημαίνει αυτό; Ότι δε συνασθαινόμαστε την κρίση; Όταν έχεις ψηφίσει να μειωθεί η σύνταξη της μάνας σου, τόσο αναίσθητος είσαι, δεν καταλαβαίνεις;» «Όμως αυτό», εννοώντας το συμμετοχή στο γλέντι της Αποκριάς, «είτε φωνάξουμε δυνατά, είτε δε φωνάξουμε, κανείς δεν μπορεί να μας το πάρει». Αυτά ανέφερε πριν από λίγη ώρα (16:00) κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την απονομή επαίνων από τον Δήμαρχο Κοζάνης στους εκπροσώπους των Φανών, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Πάρις Κουκουλόπουλος θέλοντας με αυτό τον τρόπο να να απαντήσει σε όσους τον κατηγόρησαν ότι με το να συμμετέχει χορεύοντας και διασκεδάζοντας στην Αποκριά δεν συναισθάνεται την κρίση, εξηγώντας ότι αυτό που συμβαίνει τη συγκεκριμένη περίοδο στην Κοζάνη βγαίνει από μέσα μας και είναι η παράδοσή μας. Δείτε τα όσα κατέγραψε η κάμερα του kozan.gr και σας τα παρουσιάζει σε πρώτη μετάδοση…



kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου