Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Οι εργαζόμενοι νικητές της εκλογικής αναμέτρησης του Σωματείου Σπάρτακος - Υποδειγματική η εκλογική διαδικασία. Ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους οι Εργαζόμενοι στο Συνδικάτο

Σε πείσμα των καιρών και σε απάντηση της κακεντρέχειας και λάσπης -που με ανείπωτο μένος εκτοξεύθηκε ενάντια στο συνδικάτο κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα- οι εργαζόμενοι λειτούργησαν με τον πλέον συνειδητό τρόπο και στήριξαν με τη συμμετοχή τους την τριήμερη εκλογική διαδικασία του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Μία συμμετοχή που από τη μία αποδεικνύει την ακλόνητη εμπιστοσύνη των εργαζόμενος προς τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ και από την άλλη καταδεικνύει την ανάγκη που αισθάνθηκαν να ενδυναμώσουν με τη φωνή τους τη φωνή ενός σωματείου που θα μπορεί να σταθεί στο ύψος των δυσμενών καταστάσεων που βιώνουμε και θα καταφέρει το καλύτερο δυνατό. Ενός σωματείου, που θα μπορέσει να συνεχίσει των αγώνα που έχει ξεκινήσει για τα ζωτικά ζητήματα που καίνε τους εργαζόμενους και την περιοχή γενικότερα.

Η προσέλευση ποσοστού εργαζόμενων που αγγίζει το 90% του συνόλου των εγγεγραμμένων δε μπορεί παρά να προσδίδει στην εκλογική διαδικασία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ τον τίτλο «απόλυτα πετυχημένες εκλογές» όταν η αποχή από εκλογικές διαδικασίες (όποιες και αν είναι αυτές) είθισται να είναι το βασικό χαρακτηριστικό τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και σε αυτό οι εργαζόμενοι του σωματείου μας ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συγχαίρει το σύνολο των εργαζόμενων που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στήριξαν και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και συγχαίρει όλους, για το ήθος και την υποδειγματική συμπεριφορά που υπέδειξαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Εφεξής, με ανανεωμένη και ξεκάθαρη την εμπιστοσύνη και τα όσα αξιώνουν οι εργαζόμενοι ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα συνεχίσει να δίδει τον αγώνα και την προσπάθεια σε καθημερινή βάση ενάντια στις ισοπεδωτικές πολιτικές της κυβέρνησης, ενάντια σε όσους ορέγονται αυτά που μας απέμειναν, ενάντια στην περαιτέρω απαξίωση και προσπάθεια αποδυνάμωσης.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ για τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.Οι δηλώσεις του Γιώργου Αδαμίδη στο kozan.gr για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Σπάρτακο (Βίντεο)
 

 
 
Οι δηλώσεις του Σάκη Μάστορα στο kozan.gr για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Σπάρτακο (Βίντεο)
 
 
 

Οι δηλώσεις του Παντελή Καραλευθέρη στο kozan.gr για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Σπάρτακο (Βίντεο)
 
 
 


Οι δηλώσεις του Λάζαρου Τύπου στο kozan.gr για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Σπάρτακο(Βίντεο)
 
 
 
 


kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου