Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Πτήση Τουρκικού Ελικοπτέρου πάνω από την νήσο Ρω και η ...Ηττοπάθεια των Ελλήνων

 Του Χρήσου Μακρυγιάννη
Ενημερωθήκαμε από τα γνωστά sites ,blogs  και την επίσημη σελίδα του ΓΕΕΘΑ για την υπερπτήση  του  Τούρκικου ελικοπτέρου τύπου S-70 Sikorsky πάνω από το νησί Ρώ όπου και ο τάφος της Κυράς της Ρω όπου για  χρόνια ολόκληρα μια Ελληνίδα Μάννα ύψωνε την Ελληνική Σημαία στο νησί της !

Σήμερα μέσα στο ορυμαγδό της οικονομικής κρίσης το θέμα ότι έγινε υπερπτήση Τούρκικου Ελικοπτέρου πάνω από το νησί μας  σε ύψος μόλις 60 μέτρων πάνω από τα σπίτια στο νησί δεν έγινε καν θέμα στις ειδήσεις ! Αν  και  έχει πάνω  Στρατιωτική Φρουρά η οποία δεν αντέδρασε όπως έπρεπε να πράξει ,ούτε ακούσαμε ο επικεφαλής Aξιωματικός να σταλεί στο Στρατοδικείο !

Δεν  έριξαν  ούτε πυροβολισμοί ,ούτε φωτοβολίδες ούτε καν οι Έλληνες Στρατιώτες του Φυλακίου να λάβουν θέσεις μάχης ,ούτε βέβαια σκέψη για κατάρριψη  του Ελικοπτέρου χρησιμοποιώντας απλά ένα από τα RPG !

H Απόφαση ήταν Στρατιωτική ; Πολιτική  ; Υπουργική ; και αν ναι σε ποιο επίπεδο ; Ποιος παναθεμά μας έχει πάρει τέτοιες αποφάσεις; Και  ποιος έδωσε τέτοιες διαταγές ;

Τι ηττοπάθεια είναι αυτή ; τι περιμένουμε πλέον να μας βομβαρδίσουν και εμείς να λέμε ότι κάνουν άσκηση ;

Το παραμύθι των Ελλήνων πολιτικών ότι κάνουν κουμάντο οι Τούρκοι Στρατηγοί ενώ οι Πολιτικοί δεν τους ελέγχουν είναι καλό μόνο για προπαγάνδα ! Απέδειξε περίτρανα ο Ερντογάν βάζοντας στην φυλακή τον Επιτελάρχη Στρατηγό ε.α.Ιλκέρ Μπασμπουγ, ποιος κάνει κουμάντο πλέον στην Τουρκία !

Οι Τούρκοι ετοιμάζονται και ετοιμάζονται κάθε ημέρα ! Ακόμη και η ιδιωτική επίσκεψη του Μπαγίς στο ΥΕΘΑ γιατί στο Πεντάγωνο και όχι στο σπίτι του Αβραμόπουλου αφού ήταν ιδιωτική δεν κατάλαβα ! Ακόμη και αυτή η επίσκεψη ήταν σχεδιασμένη και μάλιστα αυτό φάνηκε από την επιστολή του   Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ  στον Τούρκο ομόλογό του !

Το πόσο σοβαρό είναι το συμβάν θα το δούμε τις επόμενες ημέρες και  όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους ! Η επίσκεψη του Μπαγίς μερικές ημέρες πριν την επίσημη επίσκεψη του υπουργού του Ισραήλ μόνο τυχαία δεν είναι ούτε βέβαια η πρόσκληση του Νταβούτουγλου να επισκεφτεί την Τουρκία στον Αβραμόπουλο !

Για σκεφτείτε σε ποια Ευρωπαϊκή  χώρα πολεμικό ελικόπτερο να έκανε πτήση πάνω από Ευρωπαϊκό έδαφος και οι Ένοπλες δυνάμεις δεν θα αντιδρούσαν ;
Ούτε δικαιολογίες του τύπου πέρασε μέσα από πολιτικά αεροσκάφη και δεν το πήραμε χαμπάρι δηλαδή σε πόλεμο τι περιμένουμε να μας στείλουν τηλεγράφημα ;
Εξάλλου το Ελικόπτερο πετούσε 6 ολόκληρα λεπτά μέσα στο Ελληνικό FIR να μην αναφέρουμε για  πόσο χρόνο έκοβε βόλτες στα όρια !

Ας σοβαρευτούμε πλέον και δώστε εντολές σωστές και άμμεσες ,ότι πετάει και δεν είναι δικό μας καταρρίπτεται .διαφορετικά θα χάσουμε τα πάντα και δεν θα μας φταίει καμιά κρίση  !

Να απαντήσουμε σε ένα μόνο ερώτημα θέλουμε και είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπίσουμε την Πατρίδα μας ή να δώσουμε μερικά στρέμματα γης για να έχουμε την ησυχία μας που έλεγε και ο Παπανδρέου ;
Δεν είδα όμως και τον αντιπρόεδρο  Αβραμόπουλο συνοδοιπόρο του   Πατριώτη Σαμαρά να αντιδρά όπως του αρμόζει ως Υπουργός Εθνικής αμύνης αλλά και καλοδέχθηκε και τον κέρασε τον Τούρκο υπουργό Μπαγίς  που πριν από λίγο καιρό δήλωνε  ότι οι Έλληνες σε λίγο θα ζητιανεύουνε !

Από ότι καταλάβατε Πατριώτες είμαστε μόνοι μας ,αλλά η Πατρίδα μας ποτέ δεν έγινε μεγάλη από βολεμένους και κοτζαμπάσηδες, έγινε μεγάλη όταν μερικοί αγράμματοι , ξυπόλητοι και χωρίς οπλισμό σήκωσαν κεφάλι  απένταντι στο Τούρκο τον βιαστή των παιδιών τους τον φονιά των γονιών τους !

Ο Θεός είναι Μαζί μας Πατριώτες γιατί ο Θεός είναι Έλληνας  !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου