Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Στις πολυεθνικές όπως η Monsantο, Gargill και στους ομοίους τους στέλνουμε ένα σαφές και καθοριστικό μήνυμα

Οι πολυεθνικές, Monsantο, Gargill και άλλες, ελέγχουν την παγκόσμια αγορά σπόρων και προωθούν τους μεταλλαγμένους σπόρους τους, που δεν αναπαράγονται, κρατώντας αιχμάλωτη την διατροφική αυτάρκεια ολόκληρων χωρών. Το Πατριωτικό Μέτωπο κάνει μια προσπάθεια να επαναφέρει την Ζέα


Ο σπόρος Ζέα

Κίνδυνος στη διατροφική αυτάρκεια της χώρας. Υλοποιούμε σήμερα λύσεις, για την μελλοντική σίτιση  της χώρας.

  

Απαντώντας στην αδιέξοδη πολιτική των πολυεθνικών, για πλήρη έλεγχο της διατροφής του Ελληνικού πληθυσμού, μέσω του μονοπωλίου των σπόρων, στη σπορά εκατοντάδων στρεμμάτων του παραδοσιακού σταριού Ζέα, προχώρησαν αγρότες-μέλη-φίλοι του Κινήματος μας στη Βόρεια Ελλάδα.
 
Με την επιμέλεια του γραφείου του Κινήματος στη Βόρεια Ελλάδα, έσπειραν εκατοντάδες στρέμματα με τον παραδοσιακό ελληνικό σπόρο σιτηρών Ζέα. Έναν σπόρο,  που έθρεψε γενιές και γενιές και θεωρείται μέγιστης θρεπτικής αξίας  τρόφιμο. Η σπορά του οποίου, αυτή τη στιγμή,  μεγαλώνει στη Μακεδονική γη.

Με την κίνηση αυτή, στέλνουμε ένα σαφές και καθοριστικό μήνυμα, σε πολλαπλούς αποδέκτες:
 
Στις πολυεθνικές όπως η Monsantο, Gargill και στους ομοίους τους, οι οποίοι, δυστυχώς ελέγχουν την παγκόσμια αγορά σπόρων και φυτών και προωθούν τα μεταλλαγμένα. Σπόροι, οι οποίοι δεν αναπαράγονται, κρατώντας αιχμάλωτους τους αγρότες μας αλλά και τη διατροφική αυτάρκεια ολόκληρων χωρών.

Το παράδειγμα του Κινήματός μας, αποτελεί μονόδρομο σε μια χώρα η οποία επιθυμεί τη διατροφική της αυτάρκεια, στις αντίξοες συνθήκες που διαμορφώνονται διεθνώς, από την επερχόμενη λαίλαπα, της νέας τάξης πραγμάτων.

Σημειώνουμε εδώ, πως χιλιάδες επίσης στρέμματα, προετοιμάζονται αυτήν την στιγμή να φιλοξενήσουν τον σπόρο της ελπίδας και στη Θεσσαλία.

Πρέπει να σπάσουμε τα δεσμά που μας κρατούν αιχμάλωτους. Για το θέμα δείτε και τo βραβευμένo Dokumentarfilm "The Weight of Chains" ("Το βάρος των αλυσίδων") του καναδο-σέρβου κινηματογραφιστή Boris Malagurski που ερευνά τις αιτίες που οδήγησαν στη διάλυση της πρώην Γιουγκοσλαβίας και την πολυπλοκότητα του ρόλου των δυτικών δυνάμεων
στο www.weightofchains.com

Το βίντεο και στο τέλος

Δείτε όμως και αυτό, που έχει κοπεί

  

Πατριωτικό Μέτωπο

Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,

10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626

Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,

54655, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310421940

Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,

Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                  

Τηλ. 2691026221

Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "Αλληλέγγυον"

Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα

Τηλ. 2105141443

http://www.berlin-athen.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου