Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Για άλλη μία φορά οι Σκοπιανοί προκαλουν!!!

Τα γνωστά φασιστικά, ρατσιστικά και προκλητικά τους συναισθήματα έδειξαν οπαδοί της ομάδας Βαρντάρ των Σκοπίων απέναντι στην Ελλάδα και στους Έλληνες επιχειρηματίες και τουρίστες που αφήνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στην γειτονική χώρα.

Πιο συγκεκριμένα προκλητικό-ειρωνευτικό πανό ανήρτησαν οι «φίλοι και γείτονες» μας οπαδοί της ομάδας Βαρντάρ της κατά τεκμήριο μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας των Σκοπίων, κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος Βαρντάρ – Μπρεγκάλνιτσα.


Το πανό ήταν γραμμένο στα αγγλικά ώστε ο καθένας να μπορεί να το διαβάσει και έγραφε «Ευχόμαστε στην Ελλάδα καλή νέα ... χρεοκοπία» !. Η εφημερίδα των Σκοπίων «Ουτρίνσκι Βέσνικ» δημοσίευσε τη είδηση και την φωτογραφία η οποία αναδημοσιεύτηκε από διεθνή ΜΜΕ.

Πάντως θα ήταν καλό οι οπαδοί της ομάδας Βαρντάρ αντί να ασχολούνται με την Ελλάδα να ασχοληθούν με τους Αλβανούς πολίτες της χώρας, τους οι οποίοι μάλλον έχουν πιο σοβαρά πράγματα στο μυαλό τους για τα Σκόπια και το μέλλον τους.

Από την άλλη πλευρά οι Έλληνες της Μακεδονίας θα πρέπει να νοιώθουν υπερήφανοι που συνεισφέρουν με τα χρήματα που ξοδεύουν στα καζίνο τον Σκοπίων στην οικονομίας μίας χώρας, της οποίας ο λαός της μας σαρκάζει σχεδόν καθημερινά και χαίρεται με τα προβλήματα μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου