Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Λοβέρδος: Μην με αναγκάσετε να…εφαρμόσω τον νόμο (video)

Είχα καιρό να θυμώσω τόσο με μια δημόσια τοποθέτηση πολιτικού αλλά πραγματικά χθες ο Υπ.Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος κατάφερε να με εξοργίσει. Δείτε τι δήλωσε και με τι ύφος:


Είναι δυνατόν το 2011 ένας υπουργός μιας κυβέρνησης δυτικού(;) κράτους να καταγγέλλει ότι υπάρχει μια επιχειρήση που θέτει σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγείας με τις πράξεις/παραλείψεις της και να της προσφέρει ένα….σαββατοκύριακο να αποκαταστήσει το πρόβλημα;
Είναι δυνατόν να βγαίνει ο πολιτικός προϊστάμενος του Υπ.Υγείας με ύφος αρχιτσέλιγκα και να δηλώνει ότι το υγειονομικό θα παρέμβει όταν το αποφασίσει αυτός; Χρειάζεται εντολή υπουργού για να πράξουν οι υπηρεσίες το αυτονόητο;
Αν δηλαδή αυτή η επιχείρηση μαζέψει τα σκουπίδια μέσα στο σαββατοκύριακο, δεν θα της επιβληθεί καμία κύρωση; Μήπως να την….ευχαριστήσουμε κιόλας; Είναι σαν να βγει ο Παπουτσής και να πει στους ληστές “σταματήστε να κλέβετε γιατί θα αναγκαστούμε να σας συλλάβουμε”!
κ.Λοβέρδο, σταματήστε να ταυτίζετε 11 εκατομμύρια Έλληνες με το κοινό του Γιώργου Αυτιά και μην μας πουλάτε σκηνοθετημένους ηρωισμούς. Κάντε τη δουλεία σας και εφαρμόστε τον νόμο χωρίς προθεσμίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου