Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Η κρίση του χρέους , ενώ το δούλεμα πάει σύννεφο

From HEIL GAP (or mind the GAP)

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών (ανεξαρτήτως της γνησιότατος των) γράφουν :
Πρωτόκολλο ΙΙΙ , Μέθοδοι Κατάκτησης … Θα δημιουργήσουμε , με όλες τις μυστικές υπόγειες μεθόδους που ανοίγονται μπροστά μας , και , με τη βοήθεια του χρυσού , ο οποίος θα περιέλθει όλος στα χέρια μας , μια παγκόσμια οικονομική κρίση , κατά την οποία θα ρίξουμε στους δρόμους τα πλήθη των εργαζομένων , ταυτόχρονα , σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Ενώ οι οικονομολόγοι της Credit Suisse , πιστεύουν ότι οι Ισπανοί εργαζόμενοι θα πρέπει να υποβληθούν σε μείωσης των μισθών των 11 τοις εκατό , για τα επόμενα 5 χρόνια , για να αποκατασταθεί η ανταγωνιστικότητα ( ; )

Σε λίγο βέβαια , θα μας πουν ότι , … να …. χρειάζεται μια ευρωπαϊκή διακυβέρνηση , με διορισμένο «BANΚSTER» πρωθυπουργό , …. ώστε η Ευρώπη να έχει τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών ….. κλπ ….. κλπ .

Καθώς να λοιπόν που πέφτει η Ιταλία , σύντομα θα αρχίζει να τρεκλίζει η Γαλλία , και , πλησιάζει η ώρα που η Γερμανία θα πρέπει να ετοιμάζει την βαλίτσα της , …. ψάχνοντας για ένα καλό ψυχιατρείο !  

Ότι και να κάνει τώρα …… , αφού για 18 μήνες δεν πρόσεξαν αυτή την χιονοστιβάδα , ε τώρα πια …. έχει αρχίσει να κυλά και να παίρνει ταχύτητα.  

Δεν είδαν ούτε την ρευστότητα , που εντέχνως είχε στερέψει ;           
Δεν πρόσεξαν ότι οι Άνθρωποι , είναι στο περιθώριο , με την ελπίδα , νομίζοντας , ότι η ΕΚΤ θα κάνει το θαύμα της ;

Η μόλυνση είναι ανεξέλεγκτη , πλέον !

«Ο Κώδωνας του κινδύνου θα πρέπει να σημάνει για τη Γαλλία»: δήλωσε ο Holger Schmieding , επικεφαλής οικονομολόγος της Berenberg. Οι Φόβοι κυριαρχούν για τη δεύτερη σε μέγεθος οικονομία της Ευρωζώνης , καθώς το κόστος δανεισμού της , έχει πλέον ανέβει στα ύψη!
 

Χθες , μια έκθεση από την Fitch Ratings , προειδοποίησε δια τους αυξανόμενους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι αμερικανικές τράπεζες από την Ευρωπαϊκή κρίση.
Η έκθεση τροφοδότησε τις ανησυχίες ότι η Γαλλία , η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στην ευρωζώνη μετά τη Γερμανία , θα συρθεί στην κρίση στην οποία βυθίστηκαν οι λεγόμενα χώρες των PIIGS , από την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ελλάδα μέχρι και την Ισπανία.

Τα ιδία σχεδόν έγραψε χθες και ο RON PAUL (υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ):
Οι ΗΠΑ έχουν μια σχετικά μικρή έκθεση σε κλονισμένες ελληνικές τράπεζες , αλλά είναι πολύ μεγαλύτερη στις υπόλοιπες οικονομίες της Ευρώπη , και αυτό που θα ακολουθήσει , θα έχει σοβαρές επιπτώσεις για τις αμερικανικές τράπεζες!

Η απόδοση επί των γαλλικών κρατικών ομολόγων ανήλθε σε 3,63 τοις εκατό.
Με το γερμανικό ισοδύναμο σε μόλις 1,75 τοις εκατό, η διαφορά μεταξύ του τι κοστίζει στο Παρίσι και στο Βερολίνο για να δανειστεί , είναι στο υψηλότερο επίπεδο από τότε που ιδρύθηκε το ευρώ, το 1999.

Παρά την επείγουσα ανάγκη , οι ηγέτες της Ευρώπης δεν μπορούν ακόμα να αποφασίσουν , από όλες τις διαθέσιμες επιλογές , την καλύτερη πορεία δράσης , προκαλώντας δυνητικά σοβαρές παρενέργειες στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα , σε μια εποχή που η Ευρώπη κατευθύνεται ολοταχώς προς μια ύφεση , αν δεν είναι ήδη σε οικονομική κατάρρευση !!!

Η βιομηχανική παραγωγή τον Οκτώβριο μειώθηκε κατά 2% ενώ ο δείκτης εμπιστοσύνης της Γερμανίας έχει εισέλθει σε βαθιά ύφεση. http://www.zew.de/

Οι κορυφαίοι δείκτες για την Ιταλία και τη Γαλλία έχουν επίσης μειωθεί σε επίπεδα που δείχνουν « ύφεση ».

Θα μπορούσε η Γερμανία να ευδοκιμήσει δίχως το ευρώ ;
 

« Αυτό δεν έχει να κάνει με ένα κοινό νόμισμα ! » .
Κάποιος πρέπει να σταματήσει αυτές μ@λ@κίες της Γερμανίας υποστηρίζουν σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη: Η Γερμανία είναι η μοναδική χώρα που επωφελείται πραγματικά από το ευρώ, διατηρώντας το « Douche » έμβλημα της.

 

Οι Γερμανοί είναι αυτοί που καταναλώνουν το δωρεάν γεύμα …. που επίσης έχουν επιτόκια δανεισμού 2% των ομολόγων τους και τα επανεπενδυουν σε 2 ψηφια ελληνικά επιτόκια ομολόγων .  

Τα άσχημα νέα για τη Γερμανία είναι: οι παραγγελίες για βιομηχανικά αγαθά μειώθηκαν 4,3% το Σεπτέμβριο εν σχέση με τον Αύγουστο, καθώς οι παραγγελίες από την Ευρωζώνη βυθίστηκαν κατά 12,1%.  

Ήδη και τον Αύγουστο, οι παραγγελίες μειώθηκαν κατά 1,4%.
Έτσι, η συρρίκνωση των εξαγωγών της , από όπου εξαρτάται η γερμανική οικονομία , σπρώχνουν πλέον την χώρα , στην ουρά του ταμείου , και , σύντομα θα πρέπει και αυτή να πληρώσει ένα τίμημα.

« Σίγουρα θα υπάρξει και μια άλλη οικονομική κρίση , είναι εκεί , να , μόλις που στρίβει την γωνία », λέει ο θρύλος των «hedge fund» “ Mark Mobius ”, «γιατί δεν έχουν λύσει κανένα από τα προβλήματα που προκάλεσαν την προηγούμενη κρίση.»

Η κρίση του χρέους στην Ελλάδα και την Ιταλία παρουσιάζεται ως μια ευκαιρία για την παγκόσμια ελίτ , ώστε να αποκτήσει ακόμη στενότερο έλεγχο επάνω στις οικονομίες όλων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης . « Η κρίση φυσικά οφείλεται στο ότι ήταν προσχεδιασμένη » , δηλαδή οι χώρες αντί να εκδίδουν οι ίδιες το εθνικό τους νόμισμα στα νομισματοκοπεία τους , αντιθέτως αυτές δανείζονται το ευρώ από τις τράπεζες , με υψηλό τόκο , και ο στόχος τους ; ενδεχομένως να είναι και ένα παγκόσμιο νόμισμα ! Εν όψει όλων αυτών , προσπαθούν να άρουν την εθνική κυριαρχία των κρατών που βρίσκονται υπό οικονομική επίθεση , δηλαδή , ότι ακριβώς προσπαθεί και «η διεθνής των banksters » δια να εδραιώσει την εξουσία της !

Παλιότερα ο HEIL GAP (or mind the GAP) είχε θίξει το θέμα του δανεισμού σε άρθρο του , αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία τότε , και σήμερα βλέπω ότι η πρόταση αυτή άρχισε να γίνεται αποδεκτή πλέον από τις Βρυξέλλες , λίγο αργά , αλλά , « και πάλι καλά »

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 21 ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ .
http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/21_26.html

Αν και υπήρξαν ελπίδες με βάση τους νέους τεχνοκρατικές πρωθυπουργούς
( εννοούμε τους επιβληθέντες ως πρωθυπουργούς μας , από τις διαφορές μυστικές-φανερές λέσχες ) στην Ελλάδα και την Ιταλία, , αυτές έσβησαν αμέσως μόλις οι κύριοι αυτοί , οι εκπρόσωποι της λέσχης trilateral , μας έκαναν γνωστόν , ότι η κάθε πολιτική τους θα βασίζεται στην δημοσιονομική πειθαρχία και λιτότητα, πολιτική που θα σπρώξει σε περαιτέρω ύφεση τις οικονομίες μας , και , που θα οδηγήσει σε ακόμη υψηλότερα ελλείμματα και αποδόσεις των ομολόγων.

« Λιτότητα που όμως δεν συνοδεύεται από εθνική νομισματική πολιτική και την δυνατότητα υποτίμησης του νομίσματος , όπως κάθε λογική πολιτική λιτότητας ,
( εάν μας ενδιαφέρει φυσικά το να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα , διαφορετικά είμαστε σαδιστικά κτήνη , φονιάδες του λαού μας ) , άρα το μόνο που μπορεί να επιφέρει αυτή η αρνητική τάση , είναι να επιδεινώσει την οικονομική κατάσταση των κρατών μας και το βιοτικό επίπεδο όλων των λαών της Ευρώπης» .

Δηλαδή πρόκειται περί ανθρώπων , τους οποίους οι illuminist κυριολεκτικά τους φύτεψαν στην χώρα , δια να …… καταστρέψουν τα πάντα ( πιστεύω να το βλέπετε και εσείς φίλοι μου ) , και να που τώρα ήρθε και η σειρά των επιχειρηματιών της χώρας μας , διότι τους μεν εργάτες τους έφαγαν οι λάθρο , …. ακολούθως ήρθε η ώρα για τους επαγγελματίες , …. ύστερα οι δημόσιοι υπάλληλου , και , να που τώρα , το δωρεάν γεύμα έχει …. μόνο επιχειρήσεις , ανεξαρτήτως εάν αυτές ανήκουν σε ιδιώτες ή στο δημόσιο !.
( αλλά ! ποιος ακούει τώρα ; )

Αυτές οι πολιτικές θα μπορούσαν να συνοδεύονται από περαιτέρω προεπιλογές που θα στείλουν « knockout » ( τέζα ) την παγκόσμια οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Το Σατανικό δόγμα διδάσκει ότι, σε τελική ανάλυση , ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων μπορεί να δημιουργηθεί μόνο μετά από μια μεγάλη αναταραχή , μάλλον χαοτική διαταραχή , στον κόσμο μας .  

Είναι αυτή η ίδια η έννοια : «τάξη από το χάος” – που είναι το θεμέλιο στο μασονικό δόγμα.

Δεν υπάρχει διέξοδος από την επόμενη παγκόσμια οικονομική, δημοσιονομική και νομισματική κατάρρευση ;  

Τελικά, μήπως οι Πεφωτισμένοι banksters θα δημιουργήσουν ένα τεράστιο ποσό χρημάτων από το πουθενά και θα διασώσουν ΜΟΝΟ τις ιδικές τους τράπεζές ;  

Μήπως όλα τα μεγάλα νομίσματα « Fiat » θα γίνουν στάχτη ;
Τα δε μικρά νομίσματα ; θα τα καταφέρουν άραγε να επιβιώσουν από την επίθεση του υπέρ-πληθωρισμού;

HEIL GAP (or mind the GAP)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου