Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Αστυνομικοί και πυροσβέστες σε απόγνωση

"Η αστυνομία βρίσκεται στους δρόμους για την πάταξη της εγκληματικότητας και όχι για την εξυπηρέτηση, συνοδεία ή φύλαξη ιδιωτικών εταιρειών αποκομιδής απορριμμάτων από τους δρόμους" κατήγγειλε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος, με αφορμή  την συγκέντρωση των ενστόλων στο Καλλιμάρμαρο και την πορεία εν συνεχεία στη Βουλή.

Στην ουσία, ο κος Φωτόπουλος επιβεβαίωσε πολύ απλά αυτό που στο planet-greece γράφουμε εδώ και μέρες. Ό,τι οι αστυνομικοί δεν συλλαμβάνουν τους λαθρομετανάστες που συλλέγουν τα σκουπίδια από τους δρόμους, κατόπιν εντολών εκ των άνωθεν.

Κρατώντας πανό, σημαίες αλλά και καπνογόνα, αστυνομικοί και πυροσβέστες, συγκεντρώθηκαν στις 4.00 το απόγευμα στο Καλλιμάρμαρο κι εν συνεχεία κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή. Καθόλη τη διάρκεια της πορείας τους, φώναζαν συνθήματα κατά της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση η οποία φέρνει συνεχώς περικοπές στους μισθούς τους





Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Χρήστος Φωτόπουλος υποστήριξε πως έχουν φτάσει στα όριά τους και στέλνει μήνυμα στους κυβερνώντες ότι «δεν είναι οφειλέτες μόνο στους δανειστές αλλά και σε όλη την ελληνική κοινωνία που εμείς υπηρετούμε κάτω από αντίξοες συνθήκες»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου