Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Πόλεμος Χατζηνικολάου Τριανταφυλλόπουλου στο ALTER

Και ξαφνικά, ξέσπασε άγριος πόλεμος μεταξύ Χατζηνικολάου και Τριανταφυλλόπουλου στο ALTER. Ο Μάκης απήντησε με εκτενές κείμενο μέσω του site του. Διαβάστε τι... σούρνει στον Χατζηνικολάου, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει σηκώσει το γάντι. Αιτία ήταν το γεγονός  ότι ο Χατζηνικολάου άργησε να τελειώσει την εκπομπή του, με αποτέλεσμα ο "κίτρινος τύπος" του Μάκη Τ. να έβγαινε τουλάχιστον με μισή ώρα καθυστέρηση. Κάτι που ο ίδιος ο παρουσιαστής δε μπόρεσε να χωνέψει. Διαβάστε τι έγραψε:

«Η υπομονή και η ανοχή έχουν πάντα τα όριά τους. Αυτά τα όρια ξεπεράστηκαν για πολλοστή φορά τη Δευτέρα το βράδυ όταν 20 λεπτά πριν από τις 12 τα μεσάνυχτα η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» δεν είχε ακόμα αρχίσει. Η ώρα έναρξης της εκπομπής είχε ήδη παραβιαστεί κατά ένα ημίωρο.

Οι τίτλοι τέλους της εκπομπής «Πρόσωπο με Πρόσωπο» του Ν. Χατζηνικολάου έπεσαν στις 23:42 μ.μ.. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε επανειλημμένως προειδοποιήσει τους υπεύθυνους προγράμματος του Alter ότι δεν θα επέτρεπε και φέτος την παραβίαση της ώρας έναρξης των εκπομπών του. Είναι ζήτημα επαγγελματικής συμπεριφοράς και σεβασμού του ίδιου του κοινού του.

Αν επέτρεπε για ακόμη μία φορά (διότι αυτό συνέβαινε επανειλημμένα) την παραβίαση του ωραρίου, αυτό θα σήμαινε πολύ απλά, ότι η εκπομπή επί της ουσίας θα άρχιζε στις 12:00 τα μεσάνυχτα, 45 δηλαδή ολόκληρα λεπτά από τη συμφωνημένη έναρξη της εκπομπής, με ό, τι αυτό θα σήμαινε για το τηλεοπτικό κοινό.

Ο σεβασμός της ώρας έναρξης της εκπομπής είναι στην ουσία σεβασμός έναντι του τηλεθεατή. Και ο σεβασμός του τηλεθεατή είναι απαράβατος κανόνας τηλεοπτικής συμπεριφοράς, δηλαδή είναι το Α και το Ω ενός σωστού επαγγελματισμού. Ελπίζουμε οι αρμόδιοι του Alter να αναλογιστούν την ευθύνη τους απέναντι στους τηλεθεατές, τους εργαζομένους και τους συντελεστές των εκπομπών «Κίτρινος Τύπος» και «Ζούγκλα» και να αποφασίσουν τελικά αν κάτω από τις πραγματικά δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, είναι σε θέση να αναλάβουν την ευθύνη που συνεπάγεται μία σωστή τηλεοπτική παραγωγή.»


Ο Νίκος Χατζηνικολάου, προς το παρόν, δεν πήρε θέση.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε κι άλλο ένα γεγονός. Ο Χατζηνικολάου είχε στην εκπομπή του καλεσμένο τον Θεόδωρο Πάγκαλο. Μόλις τελείωσε η εκπομπή και βγήκε από το στούντιο ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με αγανακτισμένους... καλεσμένους του Μάκη Τ., οι οποίοι άρχισαν να του τα "χώνουν". Ποια ήταν η απάντηση του "μαζί τα φάγαμε"; Αρκέστηκε στο να πει μια φράση "δεν είναι ώρα για τέτοια", κι έφυγε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου