Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Λαυρεντιάδης- Γεννηματάς-Παπανδρέου-Μητσοτάκης, Το τετράγωνο.. του ..κύκλου.

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ και ευχαριστώ τον ανώνυμο φίλο, που μου έστειλε το παρακάτω αποκαλυπτικό σκανδαλώδες υλικό... Τις τελευταίες μέρες, το σκάνδαλο της Τράπεζας PROTON και το όνομα του εξαφανισμένου Τραπεζίτη Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, "παίζει" ...πολύ.

Δείτε υλικό, προσέξτε ημερομηνίες, "καμαρώστε" πρόσωπα του Τραπεζικού χώρου και του στενού (πιο στενό δεν γίνεται... που έλεγε και η Βουγιουκλάκη στην ταινία "Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο") συγγενικού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, (Παναγιώτης Γεννηματάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Νίκος Παπανδρέου) και θα αντιληφθείτε ποιοί βρίσκονται πίσω από τα σκάνδαλα και ποιοί μας διοικούν..

Μόνιμο και αιώνιο ΘΥΜΑ, ο Ελληνικός λαός, που στις πλάτες του, οι απατεώνες της πολιτικής σκηνής και όχι μόνο, παίζουν τα πιο βρώμικα παιχνίδια, ενώ έχουν το ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ να μιλούν περί..."ηθικής".

Δηλώσεις στο Mega στις 18-03-2010, του επίτιμου αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και προέδρου της Omega Bank μαζί με τον Λαυρεντιαδη και τον αδελφό του Γιωργάκη, κ. Παναγιώτη Γεννηματά. Έντονη αντιπαράθεση, απαξίωση και στο τέλος... "συμφωνία" με τον κ. Νίκο Μπογιόπουλο. Ότι πρέπει να υπάρξει κατεδάφιση του κράτους, διότι έχουμε σάπιες ηγεσίες ανίκανες και δωσίλογες.

Δείτε το βίντεο εδώ στην πηγη

O πεθερός του Βενιζέλου μαζί με τον Λαυρεντιαδη στο Δ.Σ της « Γέφυρας» της Proton… Omega bank

Αυτός είναι ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ…. Λαυρεντιάδης

http://ixnos1.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου