Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Στο Κολυμβητήριο της Πτολεμαϊδας θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη στις 4.30 το απόγευμα η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ τον Εθνικό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Η παρουσία της ομάδας του ΠΑΟΚ στην Πτολεμαϊδα επισφραγίστηκε το πρωί της Τετάρτης και τυπικά μετά τη συνάντηση που είχαν με τη δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου ο Έφορος της ομάδας Τάσος Πετρίδης και ο γενικός αρχηγός υγρού στίβου Γιάννης Ελευθεριάδης, παρουσία του προέδρου της ΚΕΔΕ Χρήστου Κεσκερίδη.
Όπως δήλωσε η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου κατά τη διάρκεια της συνάντησης «μετά την επικοινωνία που είχαμε με την ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ και τη συζήτηση για την πιθανή συνεργασία μας και τη φιλοξενία αγώνων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας, συζητήσαμε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και υπήρξε ομόφωνη αποδοχή του αιτήματος».
Στόχος της δημοτικής αρχής, σύμφωνα με την κ. Βρυζίδου, είναι να «ανοίξουμε τις πύλες της περιοχής, ώστε να ευδοκιμήσουν σε κάθε επίπεδο συνεργασίες που θα αξιοποιήσουν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα». Επιπλέον, η δήμαρχος Εορδαίας επισήμανε ότι ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα για την Εορδαία που έχει παράδοση και η δημοτική αρχή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον στηρίξει.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη διαχείριση του Κολυμβητηρίου, το οποίο έχει κατασκευαστεί με υψηλές προδιαγραφές, προκειμένου να φιλοξενεί σημαντικά αθλητικά γεγονότα και είναι προτεραιότητα όλων να συντηρείται σωστά, αλλά και να προφυλάσσεται από τυχόν κακή χρήση. Σε σχέση με το λειτουργικό κόστος, η κ. Βρυζίδου δήλωσε πως η ομάδα του ΠΑΟΚ θα συμβάλλει αναλογικά.
Από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός υγρού στίβου Γιάννης Ελευθεριάδης ευχαρίστησε δημόσια τη δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο για τη θερμή υποδοχή και τόνισε ότι θα υπάρξουν αμοιβαία οφέλη από τη συνεργασία αυτή, με στόχο να περάσουν στο φίλαθλο κοινό θετικά μηνύματα και να προσφερθεί χαρά μέσα από παιχνίδια που θα προσφέρουν ωραίο θέαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου