Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Απειλούσε να αυτοπυρποληθεί έξω από την εφορία.

Πληθαίνουν καθημερινά οι περιπτώσεις των ανθρώπων που τους έχουν πνίξει τα χρέη και μη μπορώντας να αντεπεξέλθουν οδηγούνται σε απόγνωση. Το πρωί ένας νέος άνθρωπος από τη.

Φιλιππιάδα, είχε κληθεί ως κατηγορούμενος στο Πλημμελειοδικείο Άρτας για χρέη προς το Δημόσιο και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί έξω από την εφορία για χρέη 30.000 €. Ο κ. Γιώργος Δερβένης υποστηρίζει ότι το χρέος του προήλθε από λάθη που βρήκε η εφορία στους ελέγχους των βιβλίων του και από τα πρόστιμα που ακολούθησαν, ενώ αυτή τη στιγμή το χρέος του έχει φτάσει τις 50.000 ευρώ, εξαιτίας των τόκων.
Παράλληλα, έχει απευθυνθεί στο υπουργείο Οικονομικών και υποστηρίζει ότι έχει λάβει απάντηση με την οποία δίνεται η δυνατότητα να διαγραφεί το χρέος (ή έστω ένα μεγάλο μέρος του), ώστε να μπορέσει να ανασάνει και να εργαστεί για να καλύψει τις βιωτικές του ανάγκες.
Στο σημερινό δικαστήριο, όπως είπε χαρακτηριστικά, «Το μόνο που ζητάω είναι επιείκεια και μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή. Διαφορετικά αυτή δεν θα έχει το παραμικρό νόημα για μένα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου