Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

H Ομιλία του προεδρου της ΠΓΔΜ για τα 20 χρόνια ανεξαρτησιας της

"Στέλνω ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Ελλάδα: δεν θα υπάρξει ποτέ λύση Που να παραβιάζει την ταυτότητα, τη γλώσσα, τον πολιτισμό και το Σύνταγμά μας "
Gjorge Ιβάνοφ , 08/09/2011



Σαφέστατος ο Γκεόργκι Ιβάνωφ, επανέλαβε αυτό που όλοι ξέρουμε, αλλά κάποιοι ..
στην Ελλάδα δεν εννοούν να καταλάβουν: δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συζητήσουν οτιδήποτε ΟΙ Σκοπιανοί πλήν του σκέτο (ολόσκετο και παντού) "Μακεδονία", ΤΟ οποίο ΠΡΑΚΤΙΚΑ έχουν ήδη κατοχυρώσει ΠΑΝΤΟΥ . Μόνο στο μυαλό ορισμένων υπάρχει αντίσταση της Ελλάδας, η οποία έχει λιγοστά περιθώρια ελιγμών κι αυτά τα τσαλαπάτησαν ακραίοι όλων των τάσεων. Η "Μακεδονοποίηση" των Σκοπίων ολοκληρώνεται, έχουν μείνει πλέον μόνο αμυδρές αναμνήσεις του Σλαβικού παρελθόντος στα μυαλά των Σκοπιανών και στην Ελλάδα κάποιοι είναι ευχαριστημένοι με τον "τζαμπαπατριωτισμό" και περιμένουν τους ... Αλβανούς να μας λύσουν το πρόβλημα, με όνειρα για "διάλυση του κρατιδίου "κι άλλες ανοησίες. Για να μη δώσουν τη μάχη, κάνουν την ευχή, ... πρόβλεψη και περιμένουν να δράσουν οι Αλβανόφωνοι της ΦΥΡΟΜ. Κούνια που τους κούναγε ...


Αν υπήρχε στο στοίχημα η ερώτηση «ποιά χώρα θα διαλυθεί πρώτη? Η Ελλάδα ή η ΦΥΡΟΜ?", Θα θελα να ξέρω πού θα πόνταραν τα λεφτά τους.
Γιατί όταν πρόκειται να χάσει λεφτά ο Έλληνας, σοβαρεύεται. Σκέφτεται πού θα ποντάρει.
Αν είναι ανέξοδη, τζάμπα, η κριτική, κατακτά (με το νου του) τη μισή υφήλιο και είναι πανέτοιμος να πολεμήσει για ιδανικά. Με το τζάμπα, ορμάει με τα στρατά στα Σκόπια. Αν είναι με λεφτά, παίρνει τα κρεμμυδάκια του από τα Σκόπια, ο Ελληναράς ο πατριώτης, γιατί είναι 10 λεπτά πιό φθηνά. Μετά επιστρέφει σπίτι του, ανοίγει το φορητό και βαφτίζει «προδότες» όλους τους υπόλοιπους που «ξεπουλάνε τη Μακεδονία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου