Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΕΔΩΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ 707 ΜΚΟ!

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ,ΚΑΛΛΙΣΤΩ,ΕΛΛ.ΚΕΝΤΡΟ "ΔΑΚΤΥΛΙΩΣΗΣ" ΠΟΥΛΙΩΝ,ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΡΕΣΠΩΝ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΟΖΑΝΗ, Φ.Σ.Φ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ "ΚΡΥΦΟ" ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΜΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΩΤΟ: ΜΟΝΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩΣΕ?
ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΥΕΡΟ: ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ....
Στη δημοσιότητα έδωσε ο υπουργός Εργασίας ολόκληρο τον κατάλογο με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που εντάχθηκαν σε προγράμμα επιδοτούμενης απασχόλησης κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.


Από αυτό τον κατάλογο προκύπτει ότι 707 ΜΚΟ οι οποίες εντάχθηκαν σε προγράμματα απασχόλησης έλαβαν συνολικά το ποσό των 39 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργώντας παράλληλα 1.826 θέσεις εργασίας.

Το NewsIt σας αποκαλύπτει όλο τον κατάλογο με τις 707 ΜΚΟ που επιδοτήθηκαν και τα ποσά που χορηγήθηκαν σε αυτές.

ΟΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ 707 ΜΚΟ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Ωστόσο, με τη σειρά του ο κ. Κουτρουμάνης θα πρέπει να δώσει και τον κατάλογο των ΜΚΟ που έχουν λάβει επιχορήγηση και επί Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να υπάρχει ισορροπία.

Πάντως, προκαλεί εντύπωση στους απλούς πολίτες πως μπορεί να υπάρχουν τόσο μεγάλες επιχορηγήσεις σε ΜΚΟ την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων έχει υποστεί βαθιά "λεηλασία" των εισοδημάτων τους.

Πάντως, σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο του κ. Κουτρουμάνη οι ΜΚΟ έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιδοτούμενων θέσεων κοινωφελούς χαρακτήρα ακόμα και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου