Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Πως οι συσκευές Οζονοθεραπείας δηλητηριάζουν τον κόσμο!




 Ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι "εξαφανίζουν" τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων, από τα φρούτα και λαχανικά. 
Το www.adena.gr "υποκαθιστώντας" το ανύπαρκτο Κράτος με μια απλή χημική ανάλυση σε Εργαστήριο  αποκαλύπτεί πως οι Οζονο-Τηλετσαρλατάνοι εξαπατούν τους καταναλωτές και θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο:
Προσδιορισμός Φωσφορικών και Νιτρικών αλάτων στο νερό.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των Οζονέμπορων το πλύσιμο των Φρούτων και λαχανικών (πριν δοθούν στα παιδιά) όταν γίνετε με οζονοποιημένο νερό, εξαφανίζει τα υπολείμματα Φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων.
Το Χημικό εργαστήριο πρόσθεσε στο νερό Φωσφορικά και Νιτρικά άλατα, που είναι η βάση των λιπασμάτων της τάξεως των 10, 25 και 30 ppm.


Τα αποτελέσματα -συμπεράσματα έδειξαν ότι δεν...
έγινε καμιά μεταβολή στη τιμή Φωσφορικών Νιτρικών στις παραπάνω συγκεντρώσεις, είτε έγινε με την χρήση της συσκευής παραγωγής Όζοντος κ' απευθείας μέτρηση, η παραμονή σε ηρεμία για 15 λεπτά.(κλικ φωτό).

Η εγκληματική παραπλάνηση λοιπόν των Οζονέμπορων που "καθησυχάζουν" τους αγοραστές των συσκευών παραγωγής όζοντος (ειδικά τους γονείς) ότι πλύσιμο με το οζονοποιημένο νερό, φρούτων και λαχανικών στα οποία υπάρχουν υπολείμματα φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων, είναι αρκετό για να προστατέψουν αυτούς που τα καταναλώνουν, αποδεικνύεται άλλος ένας μύθος .

Δυστυχώς με αυτή την ψευδαίσθηση τα τελευταία χρόνια, χιλιάδες πολίτες έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα ίσως την υγεία τους και ειδικά των παιδιών και ηλικιωμένων Ποιος θα toyw αποζημιώσει για την ζημιά που υπέστη η υγεία τους?

Ποιες είναι οι ευθύνες των αρμοδίων Αρχών που ενώ θα μπορούσαν να διαπιστώσουν την απάτη με μια απλή χημική ανάλυση σε μερικές ώρες , άφησαν τους καταναλωτές να νομίζουν λανθασμένα ότι προστατεύονται΄από αυτή την επικίνδυνη συσκευή των νέων Καματερών.
Αίσχος... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου