Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Κλείνει η ΕΤ-1

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην δημόσια τηλεόραση, καθώς αύριο ο Υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος θα ανακοινώσει την κατάργηση της ΕΤ-1 αλλά και το κλείσιμο του περιοδικού «Ραδιοτηλεόραση».
Οι φήμες υπήρξαν, αλλά τίποτα δεν ήταν σίγουρο, ενώ δεν ήταν λίγοι που δεν.....
πίστευαν πως μπορεί η ΕΤ-1 να κλείσει. Και όμως τα ρεπορτάζ δυστυχώς επιβεβαιώνονται πλήρως μιας και όπως όλα δείχνουν, αύριο ο Υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος θα ανακοινώσει το κλείσιμο της ΕΤ-1. Σήμερα υπήρξε συνάντηση του κ. Μόσιαλου με τους συνδικαλιστικούς φορείς της ΕΡΤ, όπου και συζητήθηκε το μέλλον τόσο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, όσο και αυτό του ΑΠΕ, με τις αποφάσεις να ανακοινώνονται αύριο στην Κυβερνητική επιτροπή.
Εκτός όμως από την ΕΤ-1, το κλείσιμο της οποίας αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και κινητοποιήσεις από την ΠΟΣΠΕΡΤ, θα κλείσουν και περιφερειακοί σταθμοί.
Επίσης προς αναστολή έκδοσης πηγαίνει και το περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση», που είναι και το πιο παλιό στο χώρο με πολλούς και πιστούς αναγνώστες.
Τέλος για την ψηφιακή, όπως όλα δείχνουν τα κανάλια θα διατηρηθούν και θα συγκροτηθεί μια ομάδα πολυμέσων.

Στο.. μπουκέτο της Nova το Nickelodeon

Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του το κανάλι Nickelodeon απέκτησε φανατικούς τηλεθεατές. Οι μικροί δεν σταματούσαν να βλέπουν τα παιδικά και πλέον αυτή την ευκαιρία θα έχουν και παιδιά εκτός Αθήνας και μεγάλων πόλεων. Το συγκεκριμένο κανάλι μπήκε στο... μπουκέτο της Nova και όπως αναφέραμε θα μπορούν να το δουν και εκτός αστικών πόλεων.

http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου