Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Δρόμος Θυσίας 2014 - Ημιμαραθώνιος Πέλλας

altΟ Δρόμος Θυσίας 2014 – Ημιμαραθώνιος Πέλλας /ΡELLA HALF MARATHON, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 9πμ. Η εκκίνηση θα δοθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Πλατανότοπου Γιαννιτσών.
Ο Δρόμος Θυσίας, έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται από τον Δήμο Πέλλας σε συνεργασία με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Â  Πέλλας- Κιλκίς και πρόκειται για διαδρομή 21.097,5 μ. που είναι μετρημένη από επίσημο μετρητή της IAAF/AIMS και κατέχει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί Διαδρομή Ελεύθερου Τρεξίματος – Δυναμικού Βάδην μήκους 6.000μ. χωρίς συναγωνισμό. Η εκκίνηση θα  δοθεί στις 9.10πμ, αμέσως μετά την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου.
Ο τερματισμός θα γίνει στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν το μετάλλιο της διοργάνωσης , δίπλωμα συμμετοχής , ενώ στους πρώτους των κατηγοριών του Ημιμαραθώνιου Πέλλας θα δοθούν και κύπελλα.. Για την χρονομέτρηση των δρομέων θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα ChampionChip.
Η προκήρυξη του αγώνα, θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες.
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τις ομάδες εθελοντών εκκίνησης, γραμματείας, φύλαξης διασταυρώσεων, υποστήριξης ανεφοδιασμού, παραλαβής ρουχισμού δρομέων , καθαρισμού, να επικοινωνούν με τον Δήμο Πέλλας – Γραφείο Αθλητισμού.
ΧΟΡΗΓΟΙ
Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στη διοργάνωση ως χορηγοί – προμηθευτές, παρακαλούμε να επικοινωνούν με τον Δήμο Πέλλας ώστε να προβληθούν στα μπάνερ της εκκίνησης και του τερματισμού .
Πληροφορίες
- Δήμοs Πέλλας - Γραφείο Αθλητισμού, τηλ 2382 3 50809, fax 23820 21 544,
email: aodig@giannitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου