Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Στα χέρια της Αστυνομίας 47χρονος άντρας για πορνογραφία ανηλίκων.

paidiki-pornografia-5701Δικογραφία σχηματίστηκε εις βάρος του από την Υποδιεύθυνση Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.
Όπως προέκυψε, ο 47χρονος, κατά το τελευταίο εξάμηνο, δημιουργώντας προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook και υποδυόμενος 19χρονο, προσέγγιζε και συνομιλούσε διαδικτυακά και τηλεφωνικά με ανήλικες κοπέλες.
Στο πλαίσιο της επικοινωνίας αυτής, αφού τις έπειθε να του εκμυστηρευτούν προσωπικά τους στοιχεία, αρχικά ζητούσε εκβιαστικά να του στείλουν φωτογραφίες τους με άσεμνο περιεχόμενο για να μη βλάψει συγγενικά τους πρόσωπα.
Στη συνέχεια, υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο, τις εξανάγκαζε να του αποστείλουν και άλλες φωτογραφίες τους με παρόμοιο περιεχόμενο.
Από την κατοχή του 47χρονου κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για την πρόσβασή του στο διαδίκτυο και την τηλεφωνική επικοινωνία του με τις ανήλικες, στο οποίο βρέθηκαν αποθηκευμένα αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Βόλου.

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου