Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ.Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Αξιότιμε κ. Η.Κασιδιάρη,

Σας αποστέλλω την ακόλουθη επιστολή για να σας επισημάνω δύο τρία αυταπόδεικτα φαινόμενα που τον τελευταίο καιρό λαμβάνουν χώρα στην πολιτική σκηνή, που εμπλέκουν το κόμμα σας, που
μπορεί πιθανώς να έχουν υπεκφύγει της προσοχής σας και ταυτόχρονα για να σας παραινέσω να προβείτε σε μία κίνηση «ματ», που μάλλον μόνο εσείς μπορείτε και διατίθεστε να κάνετε για ένα και μοναδικό μόνο στόχο, το καλό και την σωτηρία της Ελλάδος μας και για τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από αυτό.

Δέν είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, διαφωνώ με πολλές από τις κινήσεις και τακτικές σας, αλλά ούτε και ψηφοφόρος κανενός άλλου κοινοβουλευτικού κόμματος είμαι και ούτε πρόκειται να γίνω. Νιώθω οργή και αηδία για την παρούσα πολιτική κατάσταση γενικότερα. Είμαι Έλληνας καρά-Έλληνας χριστιανός ορθόδοξος, πατριώτης και θεωρώ ηθελημένα ή εν αγνοία όλων ότι η κυβέρνηση σήμερα είναι επτακομματική.

Κ. Κασιδιάρη, θυμόσαστε πρίν ένα χρόνο περίπου που ο κ.Βενιζέλος είχε δηλώσει ευθαρσώς και με μεγάλη μάλιστα «πατριωτική» έπαρση και μέσα στην Βουλή αλλά και δημόσια ότι θα αναλάμβανε προσωπικά ο ίδιος τον «πόλεμο» της «δημοκρατίας κατά του «εγκληματικού, παρακρατικού και αντίσυνταγματικού κόμματος» της Χρυσής Αυγής; Ε λοιπόν το είπε και το έκανε και μάλιστα το πέτυχε κιόλας και σε αρκετά μεγάλο βαθμό μέχρι στιγμής. Βαθμός ο οποίος θα εξελιχθεί και θα ενταθεί με περαιτέρω κατάλληλες κινήσεις, στις κατάλληλες πάντα στιγμές και για όφελος των ιδίων φυσικά. Μήν προτρέξετε να ανταπαντήσετε δημοσκοπικά, ότι οι πραγματικές δημοσκοπήσεις σας θέλουν δυναμωμένους και κτλ, δεν αμφιβάλλω καθόλου περί αυτού και πολύ πιθανώς έτσι να είναι, αλλά μήν νομίζεται ότι για τους αντιπάλους σας αυτό μπορεί και να προκαλέσει κανένα ιδιαίτερο φόβο ή δέος, διότι να είστε σίγουρος ότι κρατάνε και άλλους άσσους στο μανίκι τους. Αυτό περισσότερο ιντριγκάρει και πορώνει εσάς και όχι αυτούς αλλά ούτε και την πλειονότητα του Ελληνικού λαού επίσης. Τον κόσμο τον απασχολούν όπως ξέρετε άλλα πολύ πιό σοβαρά προβλήματα.

Θυμόσαστε επίσης πρίν ένα μήνα περίπου, που κατά την διάρκεια συζήτησης στην Βουλή περί των διαρκώς μειούμενο αριθμό των βουλευτών της συμπολίτευσης και τους κινδύνους που μπορεί να αναγγελθούν, που ο κ.Σαμαράς δήλωσε μυδιάζοντας μάλιστα ότι υπάρχουν εφεδρίες και να μην ανησυχεί γενικά ο κόσμος, οι 153 δηλαδή; Είδατε επίσης και πρίν μια εβδομάδα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στην Βουλή (153-142) για τον προυπολογισμό του 2014, σχεδόν τσίμα τσίμα.

Πού θέλω να καταλήξω; Με τα γεγονότα των δολοφονιών αθώων στην Nίκαια και στο Ν.Ηράκλειο, σας ενέπλεξαν, σας κατέστησαν και σας παρουσίασαν πανελληνίως ώς εγκληματική οργάνωση , άσχετα εάν πραγματικά είσαστε ή δεν είσαστε. Δέν προτρέχω να προδικάσω, θα αποδειχθεί αυτό στα δικαστήρια ούτως ή άλλως, αλλά επικοινωνιακά πέτυχαν αυτό που ήθελαν από την μία. Από την άλλη, με το δεύτερο χτύπημα στα γραφεία σας, ο «Don Corleone struck again» και σας έστειλε ένα πολύ σαφές προσωπικό μήνυμα πλέον πρός όλους σας, ότι εν ολίγης ηρεμήστε γιατί ανα πάσα στιγμή μπορούν να «σας φάνε μπαμπέσικα» και εσάς τους ίδιους και έξω αλλά και μέσα στα σπίτια σας. Μια κίνηση μαφιόζικη και άκρως εκφοβιστική, που πραγματικά παραμπέμπει στις ταινίες «ο Νονός», εξού και ο χαρακτηρισμός.

Παίζεται ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου για όλους μας πλέον από ότι καταλαβαίνεται. Έχουμε να κάνουμε με ένα κατεστημένο που εκδηλώνει τον άκρως εγκληματικό του χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας αθέμιτα, αντισυμβατικά και μαφιόζικα μέσα. Πώς να τα βάλει κάποιος όμως με δαύτους λοιπόν; Η απάντηση δέν είναι, η ανάλογη δράση στην ανάλογη αντίδραση, ούτε ο τσαμπουκάς στο τσαμπουκά. Κάτι τέτοιο θα ήταν

αναμενόμενο για αυτούς, ανώριμο, μή ευφυές και πάνω από όλα αναποτελεσματικό από την πλευρά σας. Η απάντηση είναι άκρως πολιτική, συνταγματική και περιλαμβάνει την αυτοθυσία.Κάτι που οι ίδιοι δέν έχουν κάν διανοηθεί και ούτε την αναμένουν από τον οποιονδήποτε, διότι βασίζονται στην γλύκα που προσφέρει η πολιτική.

Η εφεδρεία λοιπόν στην οποία ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε είναι πρώτον ότι έχουν ήδη στρατολογήσει κανα 2-3-4 ανεξάρτητους βουλευτές, αλλά όχι επίσημα ακόμα ανακοινώσει και δεύτερον εσείς, η Χρυσή Αυγή. Σε περίπτωση δηλαδή που υπάρξουν περαιτέρω απώλειες βουλευτών της συγκυβέρνησης και αρχίσουν να φλερτάρουν επικίνδυνα αριθμητικά με τον αριθμό 151, αφενός θα εμφανίσουν και επίσημα τότε 2-3 ανεξάρτητους βουλευτές (π.χ. Λοβέρδος) και αφετέρου θα παρουσιάσουν επίσης νέες, ήδη έτοιμες δικογραφίες εναντίον δύο, τριών ή τεσσάρων ακόμα βουλευτών σας. Να είστε σίγουροι ότι τις δικογραφίες αυτές με έγκυρα ή άκυρα στοιχεία δέν παίζει κανένα ρόλο, τις έχουν έτοιμες όπως ακριβώς είχαν πανέτοιμους τους ογκωδέστατος φακέλους την προηγούμενη φορά και τους παρέδωσαν στον εισαγγελέα μέσα σε 2 μέρες μετά την δολοφονία του Φύσσα.

Σας έχουν φέρει δηλαδή στο σημείο να είστε και εσείς η εφεδρεία που ευαγγελίζονται και δυστυχώς παίζει πλέον και η Χ.Α. τον ρόλο του αερόσακου τους, χωρίς πιθανώς να το αντιλαμβάνεστε, να μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό, αλλά και σε εκείνη την περίπτωση της ενδεχόμενης αντίδρασης, να φοβάστε για την ασφάλεια του ίδιου σας του εαυτού. Και πίσω από όλα αυτά βρωμάει και ζέχνει πολύ από Βενιζέλο... μόνο αυτός ο δαίμονας ο Βελζεβούλ θα μπορούσε να σκαρφιστεί και να εφαρμόσει στο διηνεκές ένα τέτοιο πλάνο εναντίον και εσάς και όλου του Ελληνικού λαού.

Χωρίς να θέλω να πώ μεγάλα λόγια αλλά εγώ στην θέση σας αυτό δεν θα το ανεχόμουν, καταρχήν για μένα, για το κόμμα μου και για τους ψηφοφόρους μου, με τίποτα!!! Θα καθόμουν και θα σκεφτόμουν μια ανταπάντηση, που δέν θα την περιμένουν και που θα απειλούσε και τον βασιλιά και την βασίλισσα ταυτόχρονα. Θα αναζητούσα και θα μελετούσα μια κίνηση «ματ», διότι κάτι τέτοιο στην τελική αναζητά και ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός. Μια οριστική λύση. Όλα τα άλλα εδω που έχουμε φτάσει είναι ημίμετρα.

Λύση: Να πάρετε δημοσίως την πρωτοβουλία ξανά και ξανά και να μιλήσετε με τον Καμμένο, τον Κουτσιούμπα, τον Τσίπρα και με όλα τα κόμματα που θέλουν να αποκαλούν τους εαυτούς τους αντιμνημονιακά κόμματα και να συνεννοηθείτε για μία κοινή παραίτηση, όλων των βουλευτών ταυτοχρόνως. Όποιος δεν συμφωνήσει να τον ξεμπροστιάσετε δημοσίως και στα ίσια. Ο Μαριάς το είχε προτείνει αλλά δεν το έκανε πρίν λίγο καιρό. Να πάτε πρώτα στον Καμμένο λοιπόν, αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα συμφωνήσει, μετά στο ΚΚΕ και αυτοί κατά πάσα πιθανότητα θα συμφωνήσουν και μετά από όλους στον Τσίπρα. Εάν ο Τσιπράκος συμφωνήσει τότε πολύ καλώς, παραιτούνται όλοι βουλευτές και μένουν μόνοι τους και εν ολίγης διαλύεται το σύστημα όλο και το κοινοβούλιο και πάμε σε εκλογές. Εάν δεν δεχθεί τότε παραιτήστε μόνο τα τρία κόμματα που έχουν συμφωνήσει. Εάν δεν συμφωνήσει κανένας τότε κάνετε την ηρωική έξοδο μόνοι σας. Μπορεί σε εκείνη την περίπτωση να μήν αρκεί ο αριθμός των παραιτηθέντων βουλευτών, αλλά εάν κάνετε εσείς αυτή την αρχή, αφήστε μετά να κάνει την συνέχεια ο κόσμος. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει η κατακραυγή και η χλέμπα του κόσμου που ούτε οι ίδιοι δεν θα το πιστεύετε. Θα πέσουν θέλουν δέν θέλουν από μόνοι τους μετά. Αυτό το κύκνειο άσμα χρειάζεται ο Ελληνας σήμερα για να ενεργοποιηθεί και επίσημα. Θυσιάστε την βουλευτική σας αποζημείωση, προνόμια, πολιτικό status, τις κρυφές δημοσκοπήσεις και κτλ, αυτοθυσιαστείτε πολιτικά και να είστε σίγουρος ότι εάν ο κόσμος τώρα σας αποζημειώνει με την υποστήριξη του μία, μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα θα σας αποζημειώσει Χ 100. Και θα γράψετε και θα μείνετε στην ιστορία.

Μπορεί με τις βουλευτικές αποζημιώσεις τώρα να κάνετε συσσίτια και κινήσεις ανθρωπισμού -αλτρουσιμού και να βοηθάτε 5, 10, 20, 50 και 100 χιλιάδες Έλληνες, έτσι όμως θα βοηθήσετε όλους τους Έλληνες απανταχού της επικράτειας ταυτοχρόνως. Μπορεί να χάσετε οικονομικά και να φανεί στην αρχή ότι τους κάνετε την χάρη και φεύγετε από μόνοι σας από την μέση και καλά λόγω φόβου, αλλά αυτο είναι το σημείο κλειδί, γιατί δεν θα υπολογίσουν τις μαζικές επιπτώσεις που θα ακολουθήσουν από την ταυτόχρονη παραίτηση δύο, τριών, τεσσάρων κομμάτων αλλά και τον λαό τον ίδιο που βράζει και

κοχλάζει αυτή την στιγμή. Θα προκληθεί ένα τέτοιο τσουνάμι αλυσυδωτών αντιδράσεων που θα τους ξεριζώσει συθέμελα από τις καρέκλες τους. Αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα και μελλοντικά έτσι και μετά την κρίση να επανέλθετε στο προσκήνιο με περισσή και αποδεδειγμένη πλέον υπερηφάνεια και υπόσταση και να ξαναδιεκδικήσετε την ψήφο και την υποστήριξη του Έλληνα εκ νέου. Το φαινόμενο Χρυσή Αυγή έχει ταυτιστεί άρρηκτα με την κρίση, εσείς αυτό το επιχείρημα θα το καταρρίψετε κάνοντας αυτή την παγκοσμίως πρωτότυπη κίνηση. Είναι σίγουρο επίσης ότι οι ίδιες δυνάμεις που υποστηρίζουν σήμερα τα μνημονιακά κόμματα θα προσεγγίσουν και εσάς για να σας πείσουν για το αντίθετο. Εκεί θα θέλει να δείξετε και τα πραγματικά @ρχ#δι@.

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω επίσης ότι παρακολουθώ στενά τις κινήσεις σας , τα λεγόμενα σας και το περιεχόμενο αυτών. Σας θεωρώ προσωπικά έως ένα αποδεδειγμένα χαρισματικό άτομο και πολύ ταλαντούχο συνομήλικό μου, που έχει καταφέρει σε αυτή την ηλικία πράγματα που λίγοι έχουν καταφέρει, που κανένας πολιτικός δέν μπορεί να τον κερδίσει σε δημόσιες συζητήσεις, που όλους τους βάζει κάτω, που δείχνει πυγμή και αποφασιστικότητα, κάτι που παρεμπιπτόντως χρειάζεται όλοι οι Έλληνες να δείξουν για αυτό ίσως και να παραδειγματίζονται από εσάς, αυταπόδεικτα γενικότερα τα γεγονότα και οι αλήθειες αυτές υπογραμμίζουν τα πολλά προσωπικά σας ταλέντα ώς άτομο. Το κακό όμως κατά την δικιά μου πάντα άποψη είναι ότι, έχετε διοχετεύσει όλες τις δυνάμεις, φαιά ουσία και ταλέντα σας σε πολύ λάθος ιδεολογίες και αντιλήψεις και αυτό για μένα είναι πολύ μεγάλο κρίμα.

Θα ήθελα να σας δώ σε ένα νέο κόμμα άκρως δημοκρατικό, με δημοκρατικές τακτικές, πολύ πέραν από φαινόμενα τύπου χαιρετώ ημι-ναζιστικά, προχωράω με στρατιωτικό βήμα, εγέρθειτοι, ντοπαρισμένους με αναβολικά βουλευτές τύπου πορτιέρηδες, με κατουρήματα σε πόρτες ιδρυμάτων, σε ομιλίες στελεχών σας που πάνω στην έξαρση τους ενστικτωδώς σηκώνουν το χέρι πασιφανέστατα ναζιστικά και μετά τρέχουν να το δικαιολογήσουν δημόσια. (Τύπου θέλει η που&@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει). Είκοσι, τριάντα Κασιδιάρηδες χρειάζεται η Ελλάδα αυτή την στιγμή, όχι όμως Χρυσαυγίτες, αλλά πεντακάθαρα και σε όλες τις εκφάνσεις τους Δημοκράτες, θαρραλέους, αλτρουιστές, φιλάνθρωπους και Χριστιανούς Ορθόδοξους Έλληνες.

Αποδείξτε περίτρανα λοιπόν αυτό που δηλώνετε ήδη ευθαρσώς σε όλο τον Ελληνικό λαό. Το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων. Οι ιθύνοντες, οι ηθικοί αυτουργοί και αυτόχειρες του εγκλήματος που διαδραματίζεται κατ’ εξακολούθηση σήμερα δεν σταματούν, το αντίθετο μάλιστα επιταχύνουν την καταστρεπτική πορεία, γεγονός που καθιστά αυτόματα τις δικές σας δυναμικές ενέργειες αλλά και τις ενέργειες όλων των υπολοίπων αντιμνημονιακών κομμάτων, εκ των πραγμάτων ώς αναποτελεσματικές. Ο κόσμος σας έθεσε στην Βουλή για να ανακόψετε αυτή την πορεία πείνας των Ελλήνων πολιτών και δυστυχώς αποδεικνύεται ότι αδυνατείτε όλοι να την ανατρέψετε. Δια της παρουσίας σας πλέον δέν επιτυγχάνεται κάτι, δια την απουσίας σας όμως θα επιτευχθούν όλα τα ποθούμενα. Χρειάζεται όλοι μας να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να κάνουμε ένα άλμα προς τα μπροστά μετά.

Παρακαλώ μήν παρεξηγείσετε και μήν πάρετε προσωπικά το οτιδήποτε από τα προαναφερθέντα γιατί πολύ απλά δεν είναι. Δέν κρύβεται τίποτα πονηρό ή υστερόβουλο πίσω από τις λέξεις μου και αυτό είναι η προσωπική μου υπόσχεση πρός τα εσάς, στα ίσια και σαν άντρας πρός άντρα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ξεριζωθούν αυτοί από την εξουσία και να πάμε σε εκλογές τώρα. Παρακαλώ, σκεφτείται και εντρυφίστε και ο ίδιος σε μία τέτοια κίνηση.

Με ανυπομονησία για την οποιαδήποτε απόκριση σας,

Βασίλης Παπαδόπουλος.

triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου