Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

3Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ


 
Σας προσκαλούμε στο 3ο Φεστιβάλ φιλαρμονικών που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στην πόλη της Πτολεμαΐδας, ενώ παράλληλα φέτος θα γιορτάσουμε μαζί και τα 50 χρόνια ενεργής δράσης της Φιλαρμονικής του Δήμου Εορδαίας «Αριστοτέλης».
Οι ημερομηνίες πραγματοποίησης του φεστιβάλ είναι στις 31 Αυγούστου και στην 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:00 μ.μ . Και τις δύο μέρες θα  προηγηθούν παρελάσεις των φιλαρμονικών από διάφορα σημεία της πόλης με προορισμό την κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας  όπου και θα πραγματοποιηθούν  οι συναυλίες.
Σκοπός και στόχος μας είναι με αυτό το φεστιβάλ να αναπτύξουμε μουσικό, δημιουργικό διάλογο μεταξύ των συλλόγων φιλαρμονικής,  να συνενώσουμε τους ανθρώπους που αγαπούν την μουσική,  να πυροδοτήσουμε συναισθήματα αγάπης και φιλομάθειας για την μουσική στους λιγότερο μυημένους και να παρέχουμε στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες της πόλης μουσικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.
Συμμετέχουν οι Φιλαρμονικοί Σύλλογοι : Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης , Δήμου Δοξάτου Δράμας, Δήμου Νέας Ζίχνης Σερρών και «Αριστοτέλης» Δήμου Εορδαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου