Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Νεκροί δύο από τους δραπέτες των Τρικάλων σε μάχη με τα ΕΚΑΜ

Στην Κονίσκα Αιτωλοακαρνανίας άνδρες των ΕΚΑΜ μπόρεσαν να εγκλωβίσουν δύο από τους δραπέτες των Τρικάλων. Ακολούθησε μάχη και οι δύο δραπέτες τελικά έπεσαν νεκροί
Σε συμπλοκή ανδρών των ΕΚΑΜ με τους καταζητούμενους δραπέτες από τα Τρίκαλα σκοτώθηκαν και οι δύο δραπέτες και οι άνθρωποι οι οποίοι είχαν σκοτώσει τον αστυνομικό στο Δίστομο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δραπέτες είχαν εντοπισθεί από τις πρωινές ώρες χάρη στις θερμικές κάμερες της ΕΛΑΣ. Ακολούθησε ένα ιδιότυπο κυνηγητό με τους δραπέτες πότε να χάνονται και πότε να εντοπίζονται ξανά.
Κάποια στιγμή, όπως εκτιμάται, οι δραπέτες χωρίστηκαν, με αποτέλεσμα οι ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας, τα ΕΚΑΜ δηλαδή, να εγκλωβίσουν τους δύο δραπέτες.
Ακολούθησε σφοδρή συμπλοκή με πυρά εκατέρωθεν και τελικά οι δύο κακοποιοί έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες των αστυνομικών.
Υπενθυμίζεται πως είχαν συμμετάσχει στη δολοφονία του αστυνομικού στο Δίστομο αλλά εμπλέκονται  και στο θάνατο της νεαρής κοπέλας στα Ίσθμια.
Να σημειωθεί πως περίπου για μία εβδομάδα οι Αρχές "σάρωναν" την ορεινή Ναυπακτία όπου υπήρχαν βάσιμες υποψίες και πληροφορίες πως εκεί βρίσκονταν οι κακοποιοί.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου