Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Έντουαρντ Σνόουντεν: Υπάρχει ένα σχέδιο για την αλλαγή του κλίματος του πλανήτη

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thetruthseeker.co.uk, ο Έντουαρντ Σνόουντεν ο χάκερ που είχε πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα κατά τη διάρκεια της...θητείας του στην NSA, μίλησε για ένα απόρρητο σχέδιο για να αλλάξει το κλίμα του πλανήτη. Η συγκλονιστική αλήθεια, όπως λέει, και ότι τα chemtrails είναι μέρος αυτού του έργου σε επίσημο επίπεδο, αλλά αυτά τα chemtrails πρέπει να στοχεύουν στην καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αλλά δεν είναι έτσι. Επειδή η κλιματική αλλαγή αποτελεί απειλή για την αμερικανική γεωργία, έχει χαρακτηριστεί ως θέμα εθνικής ασφάλειας. Με την επιρροή και τη συνεργασία της Monsanto σε ένα μυστικό εργαστήριο γεωμηχανικής με παρατσούκλι Μουάντ'Ντιμπ λειτουργεί από το 1960.
Το Μουάντ'Ντιμπ έχει ως στόχο την προστασία του κλίματος της Βόρειας Αμερικής - ακόμη και αν αυτό σημαίνει επιτάχυνση της απερήμωσης στην υποσαχάρια Αφρική ή την εξάπλωση από ίχνη των καρκινογόνων ουσιών σε κατοικημένες περιοχές.

"Εάν αυτό το πρόγραμμα είχε σταματήσει, οι επιστήμονες πιστεύουν ακράδαντα ότι σε ένα χρόνο το κλίμα της Βόρειας Αμερικής θα ήταν εκτός ελέγχου, και θα υπήρχαν σοβαρά προβλήματα με της καταστροφικές σοδειές που θα μειώναν την παραγωγή γρήγορα"
Οι χημικές ουσίες που είχαν τα αεροσκάφη ήταν τοποθετημένες κρυφά δεν γνώριζαν η επιβαίνοντες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου