Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ στον ιστό της αράχνης

Χαρακτηριστικά της γυναίκας αράχνης:
Έχει ανάγκη από την προσοχή και την φροντίδα των άλλων, και  προβάλλει το γατουλίστικο και ναζιάρικο στυλ με σούπερ διαχυτικές τάσεις αλλά όχι σε σημείο που θα προκαλέσει! (Ο Σαμαράς στο χθεσινό διάγγελμα περί ΦΠΑ και στα προηγούμενα διαγγέλματα τύπου success story).

Το κάνει και καλά αυθόρμητα και με πονηρή έκφραση στο πρόσωπο, σε κοιτάει επίμονα την ώρα που μιλούν οι άλλοι, χύνεται πάνω σου όταν γελάς κτλ κτλ, έτσι ώστε να μην μπορούν ευθέως να της καταλογίσουν οι παριστάμενοι κάτι (άσχετα αν μερικοί καταλαβαίνουν  πολύ καλά τι συμβαίνει π.χ. στην περίπτωση Σαμαρά ότι πίσω από το χαζοχαρούμενο ύφος κρύβονται νέα μέτρα).

Όταν σφίξουν τα πράματα θα προβάλει την εικόνα του θύματος και θα ζητήσει προστασία! Πάντως θα τον κάνει να νιώσει άντρας και προστάτης … ( βλέπε Σαμαρά μετά από τις επιθέσεις της αντιπολίτευσης και την βοήθεια του Βενιζέλου).

Εκθειάζει με ενθουσιασμό στους άλλους… το «θύμα»! (Στην προκειμένη περίπτωση το θύμα είναι ο Βενιζέλος και το ΠαΣΟΚ)

Επειδή οι τακτικές της δεν είναι διαφανείς, θα πέσεις στην παγίδα της αν προσπαθήσεις να την αντιμετωπίσεις ευθέως! Σε βγάζει  τρελό και θα ζητήσεις και συγγνώμη κι από πάνω! (όταν τον κατηγορούν οι ψηφοφόροι ότι άλλα έλεγε και άλλα έκανε)

Δεν ξέρει να διεκδικήσει την πραγματική ευτυχία την οποία δυστυχώς έχει ταυτίσει με το να κερδίζει ταυτόχρονα πολλούς δεσμευμένους άντρες. (αυτό που έκανε χθές ο Σαμαράς απειλώντας τους βουλευτές που πρόσκεινται στον Καραμαλή) 

Εάν προσπαθήσεις να ξεφύγεις ή την απορρίψεις σε χτυπά στο αδύναμο σημείο.(αλίμονο στον βουλευτή που δεν υποκύπτει στις εντολές. Κατευθείαν διαγραφή και διαζύγιο από την πολιτική του καριέρα).
Την καταλαβαίνεις πότε είναι έτοιμη να χτυπήσει από το φτιασίδωμα και το προκλητικό ντύσιμο. (Καλά το μέικ απ, αλλά σκέψου να δω τον Σαμαρά με βαθύ ντεκολτέ…να πεθάνω!!!)

Συντάκτρια: Έβελυν
Επιμέλεια του συνεργάτη μας Ιωάννη Δέμου
 
thrakilifenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου