Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Κίνηση Ενεργών πολιτών Εορδαίας: Η κοροϊδία… συνεχίζεται από την Δημοτική πλειοψηφία του Δήμου στο ζήτημα της εκταφής των οστών

energoi_eordaiaΗ κοροϊδία… συνεχίζεται από την Δημοτική πλειοψηφία του Δήμου Εορδαίας. Για να καταλάβουν οι δημότες γράφουμε ένα παράδειγμα: Έστω ότι υπάρχει κάποιος που πρέπει να εκταφεί, θα στείλουν έγγραφη ειδοποίηση σε όλους με το επίθετο αυτό;
Τι θα γίνει στην συνέχεια θα ισχυρίζεται ο Δήμος ότι εμείς ειδοποιήσαμε; Αστεία πράγματα από μια Δήμαρχο και τον αντίστοιχο αντιδήμαρχο κοιμητηρίων ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ!!!!!!!!!!!ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ….
Το παιχνίδι είναι στημένο για να βάλουν «χαράτσι» ώστε να αναγκαστούν να δεχτούν οι δημότες τις εκταφές!!!! Εξ’ άλλου σε σχετικά άρθρα του κανονισμού που ψήφισαν προχθές ( οι… της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου), λέει πως αν δεν πληρωθούν τα τέλη που προβλέπονται τα οστά θα πηγαίνουν στο χωνευτήρι. Με άλλα λόγια θα πετάγονται. Ομοίως σε άλλα άρθρα αναφέρει ότι και από το οστεοφυλάκιο μετά παρέλευση συγκεκριμένου χρόνου και χωρίς να αναζητήσουν τους συγγενείς θα μπορούν να πάνε τα οστά στο χωνευτήρι!!!!!!! Και αυτό φυσικά γίνεται γιατί και το λεγόμενο οστεοφυλάκιο έχει γεμίσει!!!!!Καταλαβαίνει ο καθένας μας τι θα συμβεί.
ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ (05-03-2013) ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ κατέθεσε ασφαλιστικά ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΑΦΕΣ.
ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΨΉΦΗΣΑΝ ΤΟΝ «ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ» ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Αλλά φυσικά οι περισσότεροι από αυτούς μένουν στις τοπικές κοινότητες ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου