Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ αντιδράσεις και διάλογος... οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος


---Θανάση  Καλησπέρα,

Κατόπιν της πανθρακικής διαδήλωσης σήμερα στην Αλεξανδρούπολη,
νομίζω ότι δικαιώθηκα για το προχθεσινό σκληρό άρθρο μου. 
                                     Αντώνης  Γρυπαίος---

Ο Διεθνολόγος Αντώνης Γρυπαίος, είναι φίλος που εκτιμώ, αγαπητός και αρκετά δημοφιλής στην μεγάλη κοινωνία του διαδικτύου.
Με μεγάλη συγγραφική δραστηριότητα και προσφορά στα κοινά του τόπου, όχι μόνο επί των Εθνικών θεμάτων, μέσα από πολλά άρθρα του, έχει ασχοληθεί με τα ανοικτά θέματα της Θράκης, ενώ συνεργάζεται και με το Thraki Life News.
Δημοσιεύω τις δύο παραπάνω σειρές, από την χθεσινή προσωπική μας επικοινωνία, επειδή θεωρώ πως αυτό αναδεικνύει την σπουδαιότητα της υγιούς ανθρώπινης σχέσης από και προς τους άλλους, η οποία δεν προϋποθέτει μόνο συμφωνίες και υποχωρήσεις!
Δέχεται τη διαφορετική άποψη, την συζητά στο βαθμό που πρέπει, ...αλλά δεν την επιβάλλει!!!
Σε ότι τώρα με αφορά, θα θυμίσω μόνο δύο από όσα στο παρελθόν έχω αναφέρει...

Από το βήμα που μου δόθηκε στην ημερίδα των Οικολόγων Πράσινων, σε αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αλεξανδρούπολης, αναλογιζόμενος την ανεργία... τις τόσες αυτοκτονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση που όλοι αντικρίζουμε γύρω μας, είχα πει: 

"Θέσεις εργασίας ζητάμε και ας είναι Πράσινες, Κίτρινες, Κόκκινες Μπλε ή Μαύρες!"

Για σκεφτείτε!
Όταν σε λίγο θα πεθάνουμε από την δυστυχία, ή στην απόγνωση της ανεργίας θα αυτοκτονήσουμε...
και αφού τίποτα άλλο (πρακτικά και όχι θεωρητικά) δεν αναζωπυρώνει τις ελπίδες μας... το να λέμε όχι στην εκμετάλλευση και του χρυσού, μοιάζει με το ανέκδοτο του ετοιμοθάνατου.
Τον ρωτά ο δήμιος για την τελευταία του επιθυμία.
Εκείνος αρνείται!
Του προσφέρει  τότε ένα τσιγάρο και ο ετοιμοθάνατος απαντά:
Όχι ευχαριστώ... το αποφεύγω γιατί βλάπτει σοβαρά την υγεία!

 Ερμηνεύοντας πάντως τη γενικότερη εικόνα στη Χώρας μας, έχω την αίσθηση, πως παρά τις όποιες αντιδράσεις, η επένδυση αυτή, αργά ή γρήγορα θα προχωρήσει!
Ή γιατί πρέπει... ή  γιατί "έτσι πρέπει".
Το δεύτερο λοιπόν που είχα πει εξ' αρχής, αλλά και μετά την συνάντηση και την συνομιλία που είχα στην συνέντευξη τύπου, με τον διευθύνοντα σύμβουλο Paul N. Wright, (Πολ Ράιτ) ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Eldorado Gold Corporation, ήταν:
"Μήπως θα έπρεπε να έχουμε φροντίσει έτσι ώστε στην περίπτωση που αδειοδοτηθεί η εταιρία εξόρυξης να είναι υψηλά τα ανταποδοτικά οφέλη τόσο για την περιοχή, όσο και για την εθνική οικονομία;"
Να λοιπόν που... κι εγώ επίσης δικαιώθηκα!

Για ίδιο νόμισμα μιλάμε τελικά.... Απλά έχει δύο όψεις!
Όποια του πλευρά κι αν δεχτούμε, μακάρι να είναι για το καλό όλων!


Θανάσης Ζωγράφος

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
 "ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ"


 "Τέτοιες επενδύσεις «τζάμπα» σε πειρατές, δεν τις θέλουμε κύριε Σαμαρά.
 Τέτοιους επενδυτές άρπαγες δεν τους θέλουμε κύριε Σαμαρά.
 Πάει και ο χρυσός της Χαλκιδικής πέταξε και αυτός σαν τα πετρέλαια των Ελληνικών θαλασσών.
Τα φάγανε τα διεθνή και ντόπια αρπακτικά, οι λεγόμενοι «πειρατές», ενώ ο λαός αυτοκτονεί, και λιμοκτονεί!!!

Τώρα που χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία, πέσανε τα όρνεα να μας κατασπαράξουν.
Τα ορυχεία χρυσού εκμεταλλεύεται μια Καναδική εταιρία υπό το όνομα Eldorado Gold, αλλά πίσω από τους Καναδούς, κρύβονται τα μεγάλα αφεντικά της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, οι γνωστοί «πειρατές» χρυσοθήρες, γιαυτό τα δικά μας πιόνια και ορντινάντσες πολιτικοί, κάθονται «σούζα» στα τέσσερα -που λέει ο Σαμαράς,- στις διαταγές του χρυσοθήρα ηγέτη της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Έχουμε να κάνουμε με κλέφτες της περιουσίας του Ελληνικού Λαού!!!
Η Μακεδονία μας είναι πραγματικό Eldorado χρυσού, γιαυτό τη θέλουν να την αποσπάσουν από την Ελλάδα!!!
Απόδειξη για το χαρακτηρισμό χρυσοθήρες, είναι τα μαγαζιά «αγορά χρυσού»….
Η Καναδική εταιρία Eldorado Gold απολαμβάνει φορολογική ασυλία και όλο το παραγόμενο χρυσάφι, διασκευασμένο σε τούβλα-πλάκες, φεύγει κατευθείαν για τις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης. (Goldman Sachs, κ.λ.π.).
Δεν είμαστε αντίθετοι στην επένδυση αυτή, φτάνει να γίνει με συμβάσεις συμφέρουσες για το δημόσιο, και όχι με «μπαξίσι», δεδομένου ότι τα 11 εκ. δολ. είναι «Μπαξίσι», δεν είναι συμμετοχή του κράτους στα κέρδη, αφού όλος ο παραγόμενος χρυσός πηγαίνει στις τράπεζες των Σιωνιστών Εξουσιαστών της Γης, γνωστών σαν πειρατών χρυσού & πετρελαίων.
Λες και ο χρυσός είναι περιουσία των δοσίλογων πολιτικών, υπηρετών του Rothschild, ιδιοκτήτη της Τράπεζας της Ελλάδος, και τον προσφέρουν δώρο στους ισχυρούς του πλανήτη, για να έχουν την εύνοιά τους, ενώ η πατρίδα μας χρεοκόπησε!!!
Ο ορυκτός πλούτος είναι περιουσία του Ελληνικού λαού, και πρέπει να πηγαίνει στα δημόσια ταμεία, και όχι στα ταμεία των Sorros & Rothschild. Αρκετά πια μας λήστεψαν και μας κατασπάραξαν!!! Ο ηγέτης της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, ο μεγάλος και τρανός Rothschild, με τις πολιτικές που ακολουθεί, της κλοπής & αρπαγής του ορυκτού πλούτου των λαών της Γης, έγινε μισητός, στην υγιώς σκεπτόμενη διεθνή κοινή γνώμη. Μαζεύει το χρυσό σαν το Μίδα της μυθολογίας, λες και θα τον πάρει μαζί του.

Τα ΜΜΕ γράφουν «Δολοφονήθηκαν όσοι τα έβαλαν με τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ». Έτσι εκδικούνται οι μεγάλοι και τρανοί την αντίθετη σκέψη που εκφράζεται ελεύθερα. Δεν αντέχουν την ελευθερία του τύπου!!! Δεν αντέχουν την αποκάλυψη σκανδάλων!!!.

Σύμφωνα με τα κρατούντα διεθνώς, οι συμβάσεις συνάπτονται 50% -50% αυτή είναι η δίκαιη μοιρασιά εθνικού πλούτου μεταξύ ιδιοκτήτη-κράτους-δημοσίου, και ξένων ή εγχώριων επενδυτών.
Η επίθεση αγνώστων μασκοφόρων στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική είναι μια άμυνα-εκδίκηση, μπροστά στην επιχειρούμενη ΚΛΟΠΗ του δημοσίου Ελληνικού πλούτου.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί περιμένουν να επιβιώσει το κράτος μόνο με τη φορολογία των φτωχικών λαϊκών μαζών.
 Δεν εκμεταλλεύονται τον ορυκτό πλούτο της χώρας υπέρ του λαού. Οι απατεώνες & δοσίλογοι πολιτικοί όταν λένε πάταξη της φοροδιαφυγής εννοούν μεγαλύτερους φόρους στους φτωχούς. Δείτε πως κατάντησαν τη χώρα και το λαό της.
Δεν τολμούν να πιάσουν τους μεγαλοκαρχαρίες. H φτωχοποίηση των Ελλήνων είναι στα μυστικά τους προγράμματα, και έγινε βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου, των ισχυρών της Γης.
 Η τρικέφαλη κυβέρνηση στο πρόβλημα του χρυσού της Χαλκιδικής, ακολουθεί τη τακτική των αποτυχημένων προκατόχων της, υπηρετών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
 Στο «κόκκινο» τα δάνεια των νοικοκυριών. Έρμαια στους τραπεζίτες οι φτωχοί Έλληνες, ενώ η Ελλάδα κάθεται επάνω στο χρυσό και στα πετρέλαια.
 Τρελές μπίζνες για τους ξένους πειρατές, είναι η Ελληνική κρίση. Δεν μειώνουν τους φόρους, διότι θέλει τα χρήματα το αφεντικό τους ο Ρότσιλντ!!!
Για τους δοσίλογους πολιτικούς οι οικονομικές τους γνώσεις εξικνούνται μέχρι μισθούς & συντάξεις. Η εύκολη λύση που λέμε.
Τέτοιοι οικονομολόγοι είναι. Τη λέξη «Σεισάχθεια» δεν την ξέρουν. Τη φράση «Στάση εξωτερικών -και μόνο- πληρωμών» την αγνοούν.
Τη σκέψη «Εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου» τη φοβούνται, γιατί είναι ανίδεοι.
Τη φράση «παραγωγή πλούτου» για τη χώρα & το λαό της, την αποστρέφονται διότι είναι ανίκανοι & γραικύλοι. Είναι απλώς εκτελεστικά όργανα της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης.
Το μόνο που γνωρίζουν είναι οι φόροι και τα χαράτσια.
Έτσι κατάντησαν την Ελλάδα, Αφρικανική χώρα της υπο-σαχάριας ζώνης. Η Γερμανία έγινε πλούσια χώρα, αφού πρώτα διέγραψε τα χρέη της το 1953, και οι Ευρωπαϊκές χώρες τη βοήθησαν στην παραγραφή των χρεών της.
Μας κυβερνούν με μνημόνια και με Σιωνιστές Γερμανούς Γκαουλάϊτερ, χιλίαρχους και εκατόνταρχους, της διεθνούς Σιωνιστικής μαφίας των διεθνών πειρατών χρυσού.
Τα μνημόνια τα συνέταξαν οι δυνάστες Σιωνιστές δανειστές μας,και οι δοσίλογοι πολιτικοί, οι λεγόμενοι μνημονιακοί, τα ψήφισαν, τα υπέγραψαν, και τα εφαρμόζουν δουλοπρεπέστατα.
Από το διαδίκτυο μαθαίνουμε ότι ξένοι μισθοφόροι πολεμιστές της Σιωνιστικής Αμερικανικής λεγεώνας των ξένων, βρίσκονται στην Ελλάδα για τη προστασία των δοσίλογων πολιτικών, διότι φοβούνται εξέγερση του λαού, μπροστά στην επιχειρούμενη ΚΛΟΠΗ του ορυκτού πλούτου, χρυσού & πετρελαίων, και την εκχώρηση, & παραχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, και τμημάτων της Ελληνικής επικράτειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου