Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Tην έναρξη των εξάμηνων καλλιτεχνικών σεμιναρίων στη πτέρυγα της Πινακοθήκης του Μουσείου Πτολεμαΐδας κήρυξε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, παρουσία πολλών ενδιαφερόμενων.
Η Δήμαρχος στο χαιρετισμό της ανέφερε πως η τέχνη είναι μια δημιουργική διέξοδος απαραίτητη στις μέρες μας, τονίζοντας πως ο δήμος θα συνεχίζει να στηρίζει τον πολιτισμό, με  στοχευμένες δράσεις, που δημιουργούν παρακαταθήκη για το μέλλον. «Άλλωστε η μεγάλη συμμετοχή των δημοτών μας, σε αυτά τα σεμινάρια μας δείχνει το δρόμο» επεσήμανε, ευχόμενη καλή επιτυχία και καλή πρόοδο σε όλους όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ενώ ευχαρίστησε τους συντελεστές για την έμπνευση, την προετοιμασία και την εκτέλεση αυτού του σημαντικού εγχειρήματος. 
Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Θεοπίστη Κρυσταλλίδου δήλωσε πως «στόχος μας εξ’ αρχής ως διοικητικό συμβούλιο του ΝΠΔΔ, αλλά και ως Δημοτική Αρχή, ήταν το Μουσείο Πτολεμαΐδας να αποκτήσει κυρίαρχη θέση στα πολιτιστικά δρώμενα όλης της Δυτικής Μακεδονίας. Πιστεύω πως σε ένα βαθμό με τις ποικίλες εκδηλώσεις που έχουμε διοργανώσει τα δύο τελευταία χρόνια το έχουμε πετύχει. Με αυτή μας την πρωτοβουλία προσδοκούμε να γίνει και φυτώριο καλλιτεχνών». Κλείνοντας  η  κ. Κρυσταλλίδου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συντελεστές όλου του εγχειρήματος τις κ. Γκαργκάλα, Γκέκα και Δούκα, καθώς και τον κ. Παπαδόπουλο.
Να σημειωθεί ότι οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο 2463054444.  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου