Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ -Επεισόδια μεταξύ ΔΑΚΕ και βουλευτών της ΝΔ.

Έντονα επεισόδια σημειώθηκαν χθες βράδυ έξω από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας όταν περίπου 100 συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα αποδοκίμαζαν τους βουλευτές που προσέρχονταν για την προγραμματισμένη ενημέρωση από τους κυρίους Βρούτση και Σταϊκούρα.

Αρχικά οι συνδικαλιστές φώναζαν στην Ντόρα Μπακογιάννη και στον Άδωνι Γεωργιάδη «τι ήρθατε να κάνετε εδώ εσείς ψηφίσατε τα μνημόνια», ενώ την αντίστοιχη μήνη των συνδικαλιστών δέχθηκε και ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Κώστας Τζαβάρας από την πλευρά του προσπάθησε να εκτονώσει την κατάσταση και οι συνδικαλιστές του επιτέθηκαν σε έντονο ύφος λέγoντάς του πως «εμείς σε ψηφίσαμε και θα μας ακούσεις». Μάλιστα όταν ο κ. Τζαβάρας έφυγε βρίζοντας, κάποιος του πέταξε ένα ποτήρι νερό.

Ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Νίκος Κιουτσούκης προσπάθησε ωστόσο να ηρεμήσει τα πνεύματα τονίζοντας στους συνδικαλιστές ότι δεν τους αρμόζουν οι τραμπουκισμοί.

Την ίδια ώρα ο Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος πριν περάσουν τα νέα μέτρα από τη Βουλή, ενώ ο Γιάννης Μιχελάκης εξαπέλυσε επίθεση στο οικονομικό επιτελείο κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών λέγοντας ότι θα προτιμούσε να «συζητούμε σήμερα ένα νομοσχέδιο για την προστασία και την ανακούφιση των δανειοληπτών, αντί να ασχολούμαστε, για μία ακόμη φορά, με ένα σχέδιο νόμου, που αφορά στην ενίσχυση των τραπεζών».

eleftheriskepsii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου