Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ . ΕΝΑΣ ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

paros-dolofonia
Για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών, η Πάρος γίνεται το επίκεντρο της επικαιρότητας. Ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Νάουσας, είχε τραγική κατάληξη με έναν νεκρό.
Ένας αθώος άνθρωπος, ένας απλός πολίτης βρέθηκε αντιμέτωπος με ληστές ενός υποκαταστήματος τράπεζας. Αποφάσισε να τους καταδιώξει και το πλήρωσε με την ίδια τη ζωή του. οδηγός ταξί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Αναλυτικά ,08:20 το πρωί της Παρασκευής, 3 ληστές εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Alpha Bank. Με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τους εργαζόμενους και τους ανάγκασαν αν τους δώσουν όσα λεφτά είχαν.
Βγαίνοντας από την τράπεζα, έγινε το κακό. Το περιστατικό είδε ένας οδηγός ταξί. Και αποφάσισε να κυνηγήσει τους ληστές. Αλλά εκείνοι ήταν αποφασισμένοι για όλα. Και αδίστακτοι. Τον πυροβόλησαν τρεις φορές και τον σκότωσαν. Οι πελάτες και οι περαστικοί έτρεχαν πανικόβλητοι.
Αμέσως υπήρξε άμεση κινητοποίηση σε κομβικά σημεία του νησιού,για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Το λιμάνι της Παροικίας έκλεισε, το λιμενικό άρχισε να «σαρώνει» τη θαλάσσια περιοχή και οι αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» το νησί. Δεν κατεβαίνει κανείς από τα πλοία,
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr οι δράστες έβαλαν φωτιά στο αμάξι που επέβαιναν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
-αρκετές φορές έχει κλαπεί η τράπεζα σύμφωνα με πληροφορίες στο cyclades24
- πόρτα χωρίς καμιά ιδιαίτερη ασφάλεια είχε η τράπεζα.
- Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες κινήθηκαν προς γνωστή παραλία και ίσως να έφυγαν με σκάφος
Φώτο:enikos.gr
cyclades24.gr
http://makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου