Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Η …ΕΚΠΛΗΞΗ του Ευρ. Στυλιανίδη και οι … φίλοι του!

Έκπληξη ένιωσε ο νυν υπουργός Εσωτερικών της Ελληνικής κυβέρνησης από την (σκόπιμη) παραίτηση στις πρόσφατες επαναληπτικές εκλογές του συνυποψηφίου του στην Νέα Δημοκρατία (νομός Ροδόπης) γιατρού Μεχμέτ Εμίνογλου.
Ο Εμίνογλου υπακούοντας στη λογική της απελευθέρωσης «τουρκικών» ψήφων που είχε λάβει ο ίδιος, προκειμένου να κατευθυνθούν στους μειονοτικούς υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ ώστε να επιδιωχθεί για πρώτη φορά η εκλογή τριών μειονοτικών βουλευτών στο νομό Ροδόπης (με ταυτόχρονο αποκλεισμό όλων των πλειονοτικών), παραιτήθηκε επικαλούμενος …προσωπικούς λόγους, τους οποίους ποτέ δεν εξήγησε, επειδή απλά δεν υπήρχαν.
Ο Μεχμέτ Εμίνογλου, γιατρός στο νοσοκομείο Κομοτηνής, πρώην πρόεδροςτου Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας, διετέλεσε δύο τετραετίες πρόεδρος της πρώην Πομακικής κοινότητας Οργάνης (η οποία εντάχθηκε εγκληματικώς στον τουρκόφωνο δήμο Αρριανών). Ο Μ. Εμίνογλου με πάμπολλες ενέργειές του ενίσχυσε τον αποπομακοποίηση και τον εκτουρκισμό της κοινότητάς του, όπου σημειωτέον ανθούν οι πυρήνες των Γκρίζων Λύκων (τυχαία;), όπως είχαμε κατά καιρούς αποκαλύψει (και με φωτογραφικό υλικό).
Ο Εμίνογλου είχε καταφέρει να «διπλαρώσει» τον πρώην Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και νυν υπουργό Επικρατείας Δημ. Σταμάτη και του παρουσιαζόταν ως …Πομάκος! Μάλιστα από το περιβάλλον του κ. Σταμάτη (ίσως και από τον ίδιο) βλακωδώς διαδιδόταν προεκλογικά ότι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ροδόπης, τοποθετήθηκε και ... Πομάκος υποψήφιος!
  
zagalisa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου